Over Mij

Over Mij

princess
Mijn naam is Mehsi (natuurlijk niet mijn echte), zij/haar

crown12
Leeftijd: Geheim 😉

princess
Mijn verjaardag is op 5 Februari, ik ben een waterman (nou ja, vrouw).

crown12
Ik ben een bibliosmiac (ik hou van de geur van boeken en ja, ik ruik aan boeken).

princess
Ik hou van een goede boekcover en koop ook soms boeken alleen maar omdat ik de cover mooi vind.

crown12
Ik ben begonnen met recenseren in 2012 en mijn allereerste recensie is voor Schaduwliefde.

princess
Ik heb mijn Engelse blog in Februari 2014 begonnen en ik besloot in Juli 2021 om een Nederlandse blog te beginnen, en hier zijn we dan. Op 29 Augustus is mijn blog officieel online gekomen!

crown12

Ik ben echt een mega boekenfan, dus als ik langs een boekwinkel komen dan ga ik zeker naar binnen, ik zal af en toe (nou ja vaak) een boekendans doen (bookshimmy in het Engels), en ja, als ik een leuk boek binnenkrijg dan zul je hoge tonen uit me horen komen van blijdschap. XD

princess
Ik raak soms echt helemaal verdwaald in een boek en als iemand dan tegen me praat zal ik je niet horen… of ik schrik me helemaal het apenzuur (wat mijn man hilarisch vindt).

crown12
Ik bezoek 4 bibliotheken. Bibliotheek #1 is in mijn oude stad (ik ben in 2019 verhuisd) en deze bezoek ik elke week/elke 2 weken. Bibliotheek #2 zit in mijn dorp (dit was origineel bieb #4) en die bezoek wanneer ik maar kan/wil. Bibliotheek #3 zit in een andere stad dichtbij en die bezoek ik elke 3 weken. En dan is er nog een bieb in een andere plek waar ik, dankzij mijn abo bij bieb #2 ook eens in de maand boeken leen.

princess

Naast lezen vind ik de volgende dingen ook erg leuk om te doen: wandelen, dansen, bakken (mm, cake), spelletjes spelen (RPG/puzzels/rhythm), tuinieren, creatief zijn, muziek luisteren, bewegen (ADHD in mind and body).


Ik heb 1 schattige hamster! Gwen, ook wel Gwenoline of Schijterdje (voor twee redenen), heel lief maar met een gevoelig maagje. Ze houdt enorm van haar renschotel en knuffels bedelen (maar oh wee als je knuffelt dan wil ze niet meer, haha). Zij is bij ons gekomen April 2022. En in Maart 2023 hebben wij een enorm lief Cavalier pupje in huis gekregen die we Coco hebben genoemd!

En rust zacht naar mijn baby hammie Mimi, Dec 2022-Maart 2024, mijn lieve bamibal. Ik mis je.

17 thoughts on “Over Mij

 1. Hoi Twirling Book Princess, dankjewel voor je fijne review van “Brugpieper Roos Vink, Ukkepuk!” Ik waardeer het enorm als iemand de moeite neemt om een recensie te schrijven. Tijdens het googelen naar Roos ontdekte ik je site. Heel erg leuk wat je doet en hoe je schrijft. Roos en Alana lijken inderdaad een beetje op Lisa en Lola, dat had je goed gezien. Over een paar weken verschijnt het tweede deel van Roos bij uitgeverij Kluitman, getiteld “Kleintje”, waarin Roos een zusje krijgt. Ik denk dat het een mooie selectie is geworden en wil je graag een recensie-exemplaar toesturen. Hartelijke groet, Jan Vriends

  1. Hallo Mr. Vriends, eerst, sorry voor het late antwoord, ik was deze week op vakantie naar London, dus ik kon niet eerder een bericht terugsturen.

   Graag gedaan! Leuk dat u mijn site heeft gevonden, dank u wel voor de complimenten!

   Yay, ik ben blij dat ik het goed had gezien. Ik vond die strip altijd erg leuk om te lezen in de Fancy.

   Ohhh, ik had inderdaad gehoord dat er een deel 2 zou komen, maar geen nieuws over wanneer precies. Wauw!! Dat is harstikke leuk, dat zou ik erg lief vinden! Heeft u een mail-adress waar ik een mailtje naar toe kan sturen met mijn adres?

   Vriendelijk groetjes,
   Twirling Book Princess

 2. Hello Mehsi,

  Allie from Allie eReads blog, informed me that you were ‘interested’ to review one of my children’s books – Ronaldo: The Phantom Carrot Snatcher.
  I have looked at your blog and love your style, if you could drop me an email and I will send you a MOBI copy, your preferred format.

  Thank you for your time

  Kind regards
  Maxine

  PS – Originally I tried to use your contact page form, but it would not send…

  1. Now that everything is working again.

   Yep, I am very excited about your book, it sounds adorable! Thank you for the compliment on my blog. 🙂

   I have send you a mail!

 3. Hoi Mehsi
  Ik ga altijd meteen op zoek naar jouw recensies van de Keukenprins omdat ze altijd zo heerlijk gedetailleerd zijn en je allerlei dingen opmerkt die anderen (en zelfs ikzelf!) niet meteen zien. Ik zou haast boeken schrijven om jouw recensies te kunnen lezen!
  Dankjewel alweer voor de fijne recensie van de Keukenprins V- Circus op Stelten. Fijn dat je ervan genoten hebt! Groetjes van Mathilda M.

  1. Hallo Mathilda,
   Aww, dank je voor je lieve woorden en complimenten. Echt heel lief van je! *bloost*
   Graag gedaan, en ik heb er inderdaad van genoten. Ik kan niet wachten op het volgende avontuur.

 4. I really enjoyed your website. It has a nice layout and ease of navigation. It is beautifully designed for your book reviews. You have a very creative ‘About Me’ section. All-in-all a great website. Well done!

  1. Hallo mede-Februari jarige en boekenliefhebber, leuk om je te ontmoeten! Oh, en je hebt een mooie site (net even gekeken omdat ik nieuwsgierig was). 🙂

 5. Ik was aan het googelen en kreeg een smile van oor tot oor toen ik je recensie van De Kinderkoningin tegenkwam. Dank je wel!! En fijne feedback ook, als er ooit een tweede deel komt, houdt hare majesteit er zeker rekening mee ;).
  Lieve groet! Maartje.

  1. Aww, graag gedaan! Wat leuk om dat te horen. 🙂 En ook leuk om te horen dat hare majesteit blij is met mijn feedback~

 6. Hi Mehsi,
  Ik vond via google jouw blog en recensie over Pie het avontuur begint. Super bedankt voor de leuke recensie. Je haalt ook precies de belangrijkste punten aan. We zijn hard aan het werk met deel 2, met daarin nog meer herkenbare situaties voor ouders. Hopelijk vind je deze net zo leuk! We laten het weten als hij er is:)
  Lieve groet,
  Anouk

  1. Hallo Anouk,

   Heel graag gedaan! Wat fijn om dat te horen, ik doe altijd mijn best voor mijn reviews dus dit maakt me blij. Wat tof, deel 2! Ik kijk er nu al naar uit, veel succes met het schrijven (en illustreren). Hopelijk ook, maar als hij net zo tof is als het eerste deel komt het helemaal goed! Dank je!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.