Bibliotheek #4 Haul ~ 17-6-2024

Bibliotheek #4 Haul ~ 17-6-2024

Hoi iedereen!

Kimi no Koto ga Daidaidaidaidaisuki na 100-nin no Kanojo, girl looking for books

Welkom bij weer een nieuwe bieb haul! Ik dacht leuk om deze weer te delen op mijn NL blog!

Ik had verschillende boeken gebookmarked om deze te vinden bij de bieb, altijd leuk om door nieuwe aanwinsten te gaan en te zien of je deze ook echt bij de bieb kan vinden (bij Bieb #2 is dat nog wel eens een onmogelijkheid). En met de uitzondering van 2 boeken had ik geluk! Ik had veel plezier langs de nieuwe release tafels te lopen en de boeken te vinden die ik dus wilde vinden. Ik heb zelfs meer gevonden dan ik hoopte! Helemaal tof dus! Bij een boek moest ik even iemand vragen (gelukkig was er ook een aardige biebmedewerker) want ik heb echt niet een idee hoe het MLP plein werkt. Blijkbaar op genre/type boek en niet op auteur. Nu weet ik dus voor de volgende keer waar ik moet kijken. Yay!

Ik heb ook nog even hoi gezegd tegen het mooie (maar dikke) boek dat ik een tijdje terug had gezien. Ik wil het nog steeds meenemen maar het is echt groot en dik en nu lukt het niet. Maar hopelijk snel!

STATS: 12 boeken!

Pictures, Emoji, Cute

Book List, Emoji, Cute
Ollie en Wop by Adam Stower
Milo: De kleine keizerin by Hetty van Aar
De avonturen van Steef Superscheet #2 by Nina George, Jens Kramer
Dagfrid by Agnès Mathieu-Daudé
Flawless by Elsie Silver
De kinderen van De Grote Beer Groep 1+2 by Carry Slee
Over de regenboog by Rachael Davis
Mijn mama is een superheld by Katharina Grossmann-Hensel
Het dierendoodboek by Stern Nijland
Prinses Simone #7 by Robbert Damen
Suske & Wiske 373 by Peter van Gucht
De kosmonaut by Jan Vriends

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: