Bibliotheek #4 Haul ~ 21-5-2024

Bibliotheek #4 Haul ~ 21-5-2024

Hoi iedereen!

Kimi no Koto ga Daidaidaidaidaisuki na 100-nin no Kanojo, girl looking for books

Een warme welkom bij een nieuwe Bieb Haul! Op de 21ste ben ik bij bieb #4 geweest en ik deel vandaag al mijn toffe nieuwe boekjes! Yay!

Het was even chaotisch want blijkbaar lag het systeem eruit (ook bij andere biebs). Daar sta je dan, met boeken in je handen om terug te brengen en je hebt net ongeveer 30-40 minuten gefietst. Ik was echt even niet blij, maar gelukkig kon je nog wel lenen. Dat systeem werkte gelukkig dan nog wel! Ik blij. En nog blijer toen ik erachter kwam dat je dus ook gewoon je normale hoeveelheid mocht lenen omdat het systeem op de noodstand stond en dus niet je leningen zag (de boeken thuis en dus op de kar bij de inleenbalie). Dus ik kon gewoon 12 boekjes zoeken!

En ja, dat was wat moeilijker want ik had een lijstje, haha, maar ja die staat natuurlijk in het bieb systeem. Dus ik heb maar gewoon lekker rondgelopen, en uiteindelijk vond ik nog een aantal boeken die ik me herinnerde als die moesten mee + ik vond ook nog wat andere boeken die me riepen. Uiteindelijk is alles dus helemaal goed gekomen en heb ik een prachtige stapel boeken!

Ik kijk echt uit om al deze toffe boeken te lezen. Ik ga vanavond en dit weekend maar eens beginnen. Al roepen mijn nieuwe boeken van bieb #2 (zie vanavond mijn ENG Twitter @Mehsi_Hime) nu ook heel hard, haha. Keuzes!

Pictures, Emoji, Cute

Book List, Emoji, Cute
Kepler62: Het Virus by Timo Parvela
Co&Zo by Rick Paul van Mulligan
Best Friends Forever by Lisa Williamson
Super-Isa by Stephanie Runge
Toen de maskers kwamen by Jennifer Dugan
Roversjong Jef Aerts, Martijn van der Linden
Dichter bij de seizoenen by Bette Westera, Henriette Boerendans
Een Noordpoolverhaal by Jane Burnard
Te veel troep! by Emily Gravett
Het blaffende eendje by Susie Oh
Knuffelfris by Saloua el Moussaoui
Stripboek #2 by ??

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: