Bibliotheek #1 Haul ~ 8-5-2024

Bibliotheek #1 Haul ~ 8-5-2024

Hoi iedereen!

Welkom bij een nieuwe en geweldige Bieb Haul! Op Donderdag ben ik bij Bieb #1 geweest en ik wilde dat ook op deze blog delen met mijn lezers~

Ik had 5 reserveringen die op mij aan het wachten waren, die moest ik gewoon even vastzetten voor mij omdat ze zo tof waren. En ik hoopte natuurlijk meer boeken te vinden. En ik kan jullie vertellen! JA! Ik heb echt een stapel boeken gevonden, jeetje mensen. Het was gewoon een workout op een gegeven moment, haha. Vorige week zaterdag bij Bieb #3 de ene workout met boeken en op donderdag de tweede bij Bieb #1. Echt heerlijk wanneer je boeken blijft vinden! En niet alleen maar nieuwe boeken, maar ook lekker de kasten snuffelt en daar wat tofs vindt. Zoals een boek over communistische gebouwen, een onderwerp dat mij altijd fascineert, die bouwstijlen zijn zo interessant. Soms bunkers, soms echt hele kunstwerken. Ook vond ik een nieuwe Lauren Asher boek, ik weet niet of ik hem leuk ga vinden, hij klinkt wel goed, maar deze schrijver is een beetje hit/miss voor mij. Maar we zullen het zien! In ieder geval tof dat de bieb meer Engelse boeken toevoegd!

Maar de grootste OMG YESSSS! prijs gaat toch wel naar I’m Glad my Mom Died. Ik heb dat boek al 2 jaar op oog maar de enige bieb die hem had was Bieb #3 en daar is ie dus steeds uitgeleend. En reserveren gaat niet want 1) dat kost daar geld en 2) ik kom maar eens in de 3 weken, je zult zien dat het boek er dan is terwijl ik net ben geweest en het boek blijft daar maar een weekje liggen en ik ga niet eventjes naar deze bieb. Dus je snapt dat toen ik bij bieb #1 kwam en hem daar bij de YA afdeling zag liggen ik me enorm moest inhouden om niet een dansje en een fangirl gilletje te doen. XD

Ik ben echt helemaal blij met deze toffe stapel boeken! Echt heerlijk! Ik kan weer lekker lezen.

Pictures, Emoji, Cute

Book List, Emoji, Cute
Leftover Woman by Jean Kwok
Wildfire by Hannah Grace
Spy x Family #1 by Tatsuya Endo
CCCP by Frédéric Chaubin
Van de straat by Hugo Verkley
Wrecked by Lauren Asher
Rick by Alex Gino
Ontluikend hart by Joni Voorter
Tijgers Lezen by various authors and illustrators
I’m Glad my Mom Died by Jennette McCurdy
De bibliothecaresse van Auschwitz by Salva Rubio
Darwins fabuleuze wormenshitshow by Polly Owen
Life is Ibiza by Anne Poelmans 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: