Recensie: Vik en Vik – Een vieze dag-

Recensie: Vik en Vik – Een vieze dag-

Vik en Vik - Een vieze dag by Stefan Boonen, MelvinEen hilarisch boek! Who you gonna call wanneer het echt te ranzig is? Vik & Vik natuurlijk!

Ondanks dat de meeste boeken van deze schrijver hit/miss zijn kon ik het gewoon niet laten liggen en wilde ik deze enorm graag lezen. Het klonk echt hilarisch. En na het gelezen te hebben kan ik je zeggen wat een geweldig leuk boek!

In dit boek ontmoeten we Vik en Vik die wel een heel apart baantje hebben. Zij maken mensen en dieren weer helemaal netjes. We zien bijvoorbeeld een bezoek naar een dierentuin waar een leeuw het liefst die lekkere drolletjes voor zichzelf houdt. Of we halen een klein jongetje uit de wc (ja, hoe, ik heb geen idee maar dat kind zat VAST, gelukkig zijn Vik en Vik er). En ook voor monsters is het voor V en V geen probleem, echt niet hoor! Ik lag echt helemaal dubbel en ik keek elke keer weer uit naar wat ze nu weer zouden opruimen/schoonmaken, het was echt heerlijk om te lezen. En ik hoop ook zeker dat er nog meer boeken komen van dit duo want ik wil zeker meer zien, ook zeker nieuwsgierig naar dat cadeautje voor Agent 217!

De illustraties van Melvin zijn weer echt fantastisch. Ook in dit boek weer brengt hij de scenes weer tot leven en maakt ze nog hilarischer!

Al met al, ik zou dit boek 100% aanraden! Een grappig, maf, een beetje vies boek met twee leuke karakters die het echt niet erg vinden als het baantje vies is!

Star rating, 4.5 stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: