Recensie: Feest met de Zoete Zusjes

Recensie: Feest met de Zoete Zusjes

Feest met de Zoete Zusjes by Hanneke de Zoete, Iris Boter, groene cover met de zoete zusjes die blij voor een cake staanDe zoete zusjes bakken en maken allerlei lekkere feestelijke dingen, YUM!

Ik was echt zo blij dat de bieb dit boek had, ik keek er al echt een tijdje naar uit. Ik zal hem nu ook zeker uit de bieb halen. Ik was, ondanks de hype van mezelf, toch niet 100% zeker of ik het boek wel helemaal leuk zou vinden gegeven dat hun vorige boek wel ERG gezond was, wel met recepten die ik leuk vond hoor, maar toch. Ook de reden dat ik het andere kookboek heb overgeslagen. Maar omdat dit een feestelijk kook/bakboek was had ik zoiets van nou misschien hier dan toch lekker wat zoets/ongezonds!

Ik vond het boek leuk om te lezen, het was opgesplitst in verschillende stukken van traktaties tot cocktails tot taarten en speciale dingen om te doen voor gelegenheden! Mijn favoriete was Koekjes en Cupcakes en Taart en Cake. Ik wil ook heel graag de roze koeken (maar dan zonder het fruit want ik ben niet zo van het hele stukken fruit in dingen, vind mijn lijf niet heel fijn), de pandacupcakes, en ja, ook de poepjes want die vond ik echt hilarisch. XD

Ik vond het leuk dat er ook opties waren voor vegan/suikervrij. Plus, ook tips, allergie informatie, en variaties! Altijd bonus punten voor mij.

De recepten waren makkelijk te volgen, leuk dat je bij de meeste op de eerste foto alle ingrediënten samen zag en daarna het eindproduct. Dat had ik bij het vorige boek (Het Grote Kook-Bak-Boek van de Zoete Zusjes) als wens dat we juist ook het eindproduct zouden zien. Er zijn makkelijkere recepten en er zijn moeilijke, dus voor iedere leeftijd wat leuks om te doen!

En natuurlijk zijn er ook overal leuke illustraties van de zusjes en de familie te vinden!

Al met al, ik zou dit boek 100% aanraden! Een tof bak/kookboek met veel plezier en lekkers.

Star rating, 4.5 stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: