Bibliotheek #4 Haul ~ 4-4-2024

Bibliotheek #4 Haul ~ 4-4-2024

Hoi iedereen!!

Welkom iedereen bij een nieuwe Bieb #4 haul! Gisteren weer lekker naar deze bieb gegaan (ditmaal naar mijn normale vestiging van de 3 die bij deze bieb horen).

En wat ben ik blij dat ik dat gisteren heb gedaan want vandaag? Vandaag giet het. Gisteren was het tenminste droog (en nog lekker weer). Mijn boekjes moesten weer eens een keer terug en ik had zin om even lekker te fietsen. Dus hop naar Bieb #4 voor wat nieuwe boekjes. Ik had alvast wat vooronderzoek gedaan en ik had dus al een paar boeken die ik hoopte te vinden in de bieb.

Dus ik heb lekker gezocht door de bieb en ondertussen ook lekker rustig door de kasten gekeken. Nou ja, zo rustig als dat kan als er kinderen de bieb gebruiken als speelplek, haha. Maar goed, ondanks dat heb ik echt genoten van mijn bieb bezoek en ik heb ook genoeg van mijn bookmarks gevonden. Eentje met hulp.

Ik heb ook gekeken bij suggesties bij boeken die ik al had gelezen en daardoor vond ik dus July en Genadeloos Gevaar. Ik ben erg benieuwd of ik deze boeken ook zo tof zal vinden zoals de boeken van Marielle Brouwer. Ik hoop het wel want ik ben nu dus bij het laatste boek in de Folsom Renegades (voor nu in ieder geval, ik gok dat er nog zeker wel meer komen) en het is echt moeilijk om andere boeken van deze schrijfster te vinden dus ik kan wel iets soortgelijks gebruiken!

Ik kan niet wachten om deze boeken te lezen! Heb er echt zin in~

STATS: 9 boeken~

Pictures, Emoji, Cute

Book List, Emoji, Cute
Kamperen in Kenia by Evelien van Dort
Vuilwassenen by Dempsey Hendrickx
Isabella en het nieuwe meisje by Harriet Muncaster
Dingen die we missen by Marielle Brouwer
July by Aurora Rose Reynolds
Genadeloos gevaar by Jennifer Rowen
Vik & Vik by Stefan Boonen
De laatste granaatappel by F. Nakhaei
Knotsgekke families! 1 – Het ijskoude zoekboek van pinguïn Pip by Bente Pompen

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: