Bibliotheek #1 Haul ~ 25-4-2024

Bibliotheek #1 Haul ~ 25-4-2024

Hoi iedereen!

Welkom bij een nieuwe bieb haul! Gisteren ben ik lekker bij bieb #1 geweest!

Ik moest even mijn hoofd legen (genoeg spul deze week gehad) en wat is een betere plek dan de bieb om dat te doen? Ja, ik was uiteindelijk zeiknat (dank je wel naar alle buienradars die zeiden dat het droog bleef, niet dus) maar het was het echt wel waard. Plus, ik heb ook de markt bezocht in de stad en wat leuke dingetjes gevonden, zoals mooie bloemetjes!

Ik had 4 reserveringen wachten op mij, zo heerlijk om te kunnen reserveren! Een boek ben ik echt superblij mee, want daar zat ik al 4 maanden op te wachten, en EINDELIJK was ie dan in de bieb weer. Oh, en het Violist boek, daar kijk ik ook uit sinds vorig jaar en nu is ie er dan! WHOOP! En ik heb dus lekker door de bieb gelopen en ik heb wat andere leuke boeken gevonden, inclusief een prachtig fotoboek over David Bowie!

Nog niet zeker welke ik als tweede ga lezen (de eerste was Het zeestrand van alledag), maar ik heb mijn oog op Violist. Die klinkt echt heel tof!

Pictures, Emoji, Cute
Library #1, Books, Stack of Books

Book List, Emoji, Cute
Violist by Marc Daniel van Biemen
Never Ever Getting Back Together by Sophie Gonzales
Een maand in Managuay by Roger Abrahams
You Could Be So Pretty by Holly Bourne
Froekje & Mies: Ontvoerd by Sandra Kuipers, Mireille Hovius, Géwout Esselink
Mrs Dalloway by Virginia Woolf
Onze toren by Joseph Coelho
Het zeestrand van alledag by Theo van Aken
David Bowie by Bernard Rübsamen

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: