Recensie: Kleine Dino

Recensie: Kleine Dino

Kleine Dino by Diane Put, Rik de WulfEen onwijs lief boek over een kleine dino, maar wie is toch zijn mama?

Ik kon dit leuke boek niet laten liggen! Het zag er gewoon te leuk uit, en mensen die mij kennen weten dat ik een dino boek niet zomaar kan laten liggen (ja, zelfs als er veertjes in zitten).

In dit leuke boek ontmoeten we een kleine dino, net vers uit het ei… maar waar is toch mama? En wie is zijn mama? En zo begint een grappige en leuke reis op zoek naar zijn mama. We komen verschillende dino’s tegen, zoals een t-rex, een pternadon, en meer. En telkens is dat kleintje zich aan het afvragen, ben jij mijn mama? Wat gewoon mij aan het lachen maakte, ja, het is ook natuurlijk treurig dat hij zijn mama niet kan vinden, maar er waren gewoon dino’s waar je van wist, nee schatje, dit gaat zeker niet je mama zijn. Zoals met de Pternadon. Ik vond het wel leuk hoe iedereen hem probeerde te helpen, en ook wel zoet dat het kleintje ging dromen over wat kon zijn geweest als hij toch bij die dino hoorde.

Het einde was echt zo zoet en lief en ik was helemaal blij.

Leuk vond ik ook de extras. Op de schutbladen staan dit keer leuke bonusfeiten over dino’s + feiten over de echte mama van onze baby (aan het einde).

Oh, en de illustraties vond ik zo leuk gedaan!

Al met al, een superzoet en leuk boek en ik zou hem aanraden!

Star rating, 4 stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: