Bibliotheek #4 + #1 Haul ~ 14 + 15-3-2024

Bibliotheek #4 + #1 Haul ~ 14 + 15-3-2024

Hallo allemaal!!

Een blije welkom bij niet een, maar TWEE bieb hauls! Ik vond het wel leuk om deze twee ook op mijn NL blog te delen dus hier zijn wel dan~

Op 14 maart ging ik lekker naar Bieb #4 (was #5). De boeken moesten weer terug (in 5 dagen) en ik was gewoon niet zeker of ik volgende week wel zou kunnen gegeven mijn gezondheid (en ik moet nu ook zeggen dat ik zeker blij ben met die beslissing gegeven dat gisteren mijn hamster Mimi is overleden en ik zondag echt ziek was). Het weer was op de 14de echt fantastisch dus dan is het helemaal niet erg dat het 40 minuten naar de bieb is! Ik heb genoten van de zon. Even wat Vitamine D/Zon. Ik had al een paar boeken in mijn bookmarks staan voor het geval dat ik ze niet kon vinden. Gelukkig had ik die lijst bijna niet nodig want ik vond al mijn boeken makkelijk. Oh, en ik vond ook wat andere boeken die niet bij de bookmarks stonden. Haha, uiteindelijk was het best een workout om mijn tas te dragen! Ik ben heel blij met al deze toffe boeken en ik ben ondertussen al lekker aan het lezen~

En de volgende dag had ik ook wat vrij dus besloot ik lekker naar Bieb #1 te gaan om wat nieuwe boeken te halen. Ik had helaas echt een week (nou ja de hele maand eigenlijk zover) van DNF dus ik had niet heel veel meer thuis om te lezen. Het weer was, ondanks de weervoorspelling, toch erg lekker. Ik had bij Bieb #1 ook 4 reserveringen op me wachten en ik keek uit naar deze 4 boekjes! Ik had dus nog 11 ruimte over van de 15 boeken die ik mag lenen en ik moet zeggen dat ik echt geluk had, ik bleef maar boeken vinden. Ik zat al te denken of ik naar de balie moest gaan zodat ik kon betalen voor de extra boekjes (1 euro per boekje), maar uiteindelijk bleef het toch bij 15 boeken. En echt, ik ben zo hyped over mijn boeken. Natuurlijk de reserveringen het meest (top 3 boeken en Happy Place) maar ook erg blij met bijvoorbeeld Sensation Island (reality show x murder yasssss) en de prentenboeken waren ook zo zoet!

Dus ik heb weer lekker wat boeken! Whoop!

Stats: Bieb #4 = 12 boeken en Bieb #1 is 15 boeken, dus 27 boeken! Whoop!

NOTE: Foto 1 is Bieb #4 and Foto 2 is Bieb #1

Pictures, Emoji, Cute

Book List, Emoji, Cute
Pardalita by Joana Estrela
Maak de wereld beter by Robert Vuijsje
Het honden team: De speurneus by Clara Vulliamy
Buitenluchtleven: Langs de Waddenzee by Petra de Hamer
Hongerig papier by Roderick Leeuwenhart
Aandacht, aandacht! Iedereen op sprookjesjacht! by Sylvie Misslin, Amandine Piu
Elsje: De gezonken jurk en andere geheime missies by Gerben Valkema, Eric Hercules
Magische metamorfosen by Constanze Guhr
Het grote boek van onze moestuin by Blanca Millán
Suzie bloost by Sue Rinaldi
De magische wereld van draken by Cécile Roumiguière
Wanderlust Scandinavië by Gestalten

Bijna niets gebeurt toevallig by Tamar Bot, Fanny van de Reijt
Cadeautje voor mezelf uit de boekhandel by Maartje Swillen
Deze autist ging naar Japan by Bianca Toeps
Ik mis je van dichtbij het meest by Iris le Rütte
Dromen van volle zalen by Cornald Maas
Kleine Sherlock: Een spook op de kermis? by Pascal Prévot
In de schijnwerpers by Mandy Pijl
Happy Place by Emily Henry
Sensation Island by Thysia Huisman
Maar de leeuw was er niet by Stefan Boomen, Federica Appel
Dag en nacht by Lela Nargi, Xuan Le
Klaar voor de show? by Ellen DeLange, Janneke Kelderman
Hier komt de brandweer! by R.W. Alley
Een toren van tijgers by Lizette de Koning, Gareth Lucas
Logboek Slauerhoff by J.J. Slauerhoff

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: