Recensie: ‘t Feestelijke kinderbakboek

Recensie: ‘t Feestelijke kinderbakboek

’t Feestelijke kinderbakboek by Rutger van den Broek en Mark Haayema en Emanuel Wiemans, Bakken, yellow book with a cake and a party, fun, yumNieuwe recepten ditmaal allemaal met het thema FEEST! Let’s get partying~ Whoo!

Ik was zo blij dat de bieb hem had! Ik wil mogelijk deze nog toevoegen aan mijn eigen kookboeken/bakboeken collectie, maar voor nu was ie net iets te prijzig. Gelukkig dus de bieb! En dit was weer een tof boek (met leuke illustraties) met lekkere recepten. Ditmaal dus met het thema FEEST! Dus Valentijnsdag, maar ook een geboortedag, een dag dat je trots mag zijn, en meer. Ik hou wel van een boek met feestelijke recepten~ En ik moet er echt een aantal van proberen voordat ik dit boek over 2-3 weken weer terugbreng. Sommige recepten waren nieuw voor mij en sommige weer een nieuwe variatie op recepten die ik al ken (dus leuk om te kijken of deze ook lukken/nog beter smaken). Oh, en ik wil graag dat gebak/koekje in een pot maken kan me nu al een paar mensen bedenken die dat wel willen, zoals een beste vriend van mij die over een paar maandjes gaat verhuizen.

De recepten zijn weer goed geschreven/makkelijk te volgen, met extra tips en veel foto’s. Rutger legt het allemaal heel goed uit, daarom is hij ook een van mijn favoriete bakkers.

Al vond ik dit keer de tussenstukjes iets meer afleidend, maar dat is misschien omdat mijn hoofd zo chaotisch is, haha. Mijn hoofd is echt VOL. Ik vond het nog steeds wel leuke toevoegingen hoor, vooral de gedichten vond ik erg leuk om te lezen (en soms ook erg grappig). En ja, net zoals het vorige boek (en ook zowat alle bakboeken/kookboeken), ik moet ook wederom weer dingen aanpassen en sommige gewoon overslaan vanwege allergieën (noten/pinda’s). Ik zou het echt ZO tof vinden als we eens een noten/pinda-vrije bakboek krijgen! Oh, en niet iedereen kan even een week/maand/jaar vega zijn, als je nergens allergisch voor bent sure, maar mensen als ik, nee. Oh, en ik ben blij dat dat Luilakfeest niet bestaat hier want ik zou echt razend zijn als iemand mij om 5 uur uit bed haalt, dan krijg je echt dingen naar je hoofd. XD

Aanrader!

Star rating, 5 stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: