Recensie: Leeuwenlessen

Recensie: Leeuwenlessen

Leeuwenlessen by Jon AgeeJe kent vast wel breilessen of yoga of misschien iets anders creatiefs, maar ken je ook leeuwenlessen?

In dit enorm leuke en originele boek zien we een jongen die wel hele speciale lessen wilt volgen. Namelijk leeuwenlessen! Ja. Hoe wordt je een leeuw. Hoe belichaam je een leeuw! Wel, dat gaat onze jongen allemaal leren in dit boek. Het begint natuurlijk met het uiterlijk. Je moet er wel als een leeuw uit zien! Je kunt niet zomaar lekker als mens rondlopen en verwachten dat je je leeuwenlessen kunt doen, oh nee, je moet echt 100% een leeuw worden! Nou, ja, 90% want je blijft natuurlijk menselijk onder het pak, haha.

Ik vond het heerlijk om te zien wat deze lessen zoals inhielden. Van grommen en brullen (erg belangrijk) tot een goede conditie (erg belangrijk als je je eigen prooi moet vangen) tot verschillende andere dingen en ik vond het heerlijk hoe, ondanks dat het af en toe zwaar was en de leeuw best strikt was, de jongen toch het bleef proberen. Hij zocht echt naar zijn inner-leeuw. En hoe hij die vond? Wel, ik zal niks verklappen maar ik vond het echt geweldig! Goed gedaan jongen!

En dan is er het einde. Ik zou graag die leeuwenlessen willen volgen, maar ik weet niet zeker of dat extra effect voor mij zo handig is. Voor de jongen is het een leuke bonus, dat zien we wel!

De illustraties vond ik ook helemaal leuk en geweldig!

Ik heb dus heerlijk genoten, gelachen, gegiecheld, en ik wil nu ook eigenlijk wel wat leeuwenlessen volgen!

Star rating, 4 stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: