Bibliotheek #5 (nu #4) Haul ~ 21-2-2024

Bibliotheek #5 (nu #4) Haul ~ 21-2-2024

Hoi!!

Welkom bij een nieuwe boekenhaul! Gisteren ben ik lekker langs Bieb #4 geweest en weer een berg nieuwe boeken gevonden!

Mijn lieve man heeft me deze keer weer gebracht. Ik ben de laatste echt helemaal gaar en moe en hij vond het geen goed idee dat ik 30-40 minuten ging fietsen! Dus ‘s avonds samen in de auto op naar de bieb! Zo lief van hem~

Ik had al een lijstje gemaakt met boeken die ik wilde vinden/wilde meenemen + wat bonusboeken want je weet hoe dat gaat in een bibliotheek, boeken liggen nog weleens niet op de juiste plek, vooral kinderboeken. Maar ik had best wat geluk met het boeken vinden. Ik vond meteen een aantal bij de nieuwe releases + net ingeleverd stapel, inclusief een boek waar ik geinteresseerd in was, maar die toen ik keek er niet was. Yay! Dus bonusboek! En daarna lekker door de bieb gewandeld en mijn tas werd voller en voller. Tot ik er 11 had! Ik mocht van mezelf 12 boeken max meenemen. Zo heb ik bij de andere bieb die deze pas ook gebruikt nog plek genoeg! Komisch genoeg, ik was bijna naar buiten toen ik langs nog een tafel kwam en daar lag boek 12. Haha.

Ik heb dus superveel om te lezen en ik ben echt heel erg hype om alles te lezen. Vooral de Ana Huang boeken. Ik heb er een gelezen en ik was echt verslaafd aan de schrijfstijl, hopelijk zijn deze drie boeken ook tof. Oh, en de twee stripboeken heb ik ook enorm veel zin in! Vooral Casa Kiki~

Pictures, Emoji, Cute

Book List, Emoji, Cute
Twisted Hate by Ana Huang
King of Wrath by Ana Huang
King of Pride by Ana Huang
Vinex by Bernice Berkleef
De bibliotheek van geheime dromen by Michiko Aoyama
De dingen die we koesteren by Marielle Brouwer
Willow Creek Valley by Corinne Michaels
Kleine Dino by Diane Put, Rik de Wulf
Oneindig Ver by Winny Ang, Marie Praag
Dieren in de stad by Lucas Arnoldussen, Marja Baeten
Casa Kiki 2 by Margreet dee Heer
Prinses Simone 6 by Robbert Dammen

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: