Bibliotheek #5 (nu #4) Haul ~ 25-1-2024

Bibliotheek #5 (nu #4) Haul ~ 25-1-2024

Hoi allemaal!

Welkom bij weer een nieuwe Bieb #4 haul (eigenlijk bieb #5 maar ik ben een bieb kwijtgeraakt door gedoe en abonnementveranderingen dus mag deze bieb een plaatsje hoger, haha). De boekjes moesten weer terug. Niet alleen omdat ze dus op dat oude abonnement stonden maar ook omdat het dus weer die tijd was om ze terug te brengen.

Gegeven het weer de hele week (of storm of regen of hagel) was ik maar al te blij dat mijn man me even wilde brengen met de auto. Ik ben dit keer weer gewoon naar mijn gebruikelijke vestiging gegaan, deze is namelijk open tot 10 uur ‘s avonds. Volgende keer misschien weer naar de andere vestiging~

Ik heb heerlijk door de bieb gewandeld, voordat ik ging heb ik snel gekeken naar aanwinsten en of er nog boeken waren die ik wilde, en die heb ik lekker gezocht door de bieb. Sommige waren makkelijk te vinden en bij sommige had ik zoiets van UM? Waar dan?. Zo was ik op zoek naar een stripboek, maar die heb ik maar opgegeven. Zelfs met een extra paar ogen (mijn man) konden we het boek niet vinden. Ach volgende keer! Maar ik heb dus genoten van lekker door de bieb lopen en ik had al snel een mooie stapel boekjes!

Dus ik heb weer lekker te lezen. Voor nu bezig met andere boekjes (en ik heb gisteren bij bieb #4 ook Iron Flame opgehaald) dus die gaan voor, maar zodra die uit zijn? Hop deze nieuwe stapel!

Pictures, Emoji, Cute

Book List, Emoji, Cute
The Fine Print by Lauren Asher
Terms and Conditions by Lauren Asher
Weer op de rit by Anja Janssen
Saint-Tropez by Kiki van Dijk
De vreemde berg by Marte Jongbloed
Het kinderkookboek van de keuken van Kiki op reis by Petra Bosland
Wat zit er in die dikke buik? by Bette Westera, Aniek Bartels
Rana by Marieke ten Berge

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: