Bibliotheek #5 Haul ~ 30-12-2023

Bibliotheek #5 Haul ~ 30-12-2023

Hey iedereen~

Welkom bij weer een nieuwe Bibliotheek #5 haul! Ja, het is eigenlijk mijn blogvacation voor beide blogs to de 1ste van januari… maar ik kon het niet laten om deze haul te delen!

Gisteren ben ik ook bij bieb #1 geweest en kon ik me daar wel inhouden om een post te maken, maar vandaag dus niet, haha. Dus hier zijn we! De boeken moesten weer terug (nou ja, op de 2de van het nieuwe jaar maar die dag zegt buienradar dat het gaat hozen, dus um, ja, nee dank je) en ik kon ook echt wel wat nieuws gebruiken. Ik besloot dit keer een andere vestiging van bieb #5 te bezoeken, ik had al vaker dat ik bij aanwinsten boeken zag die alleen bij die vestiging te vinden waren dus ja ik wilde wel eens langs! Heb mijn man overgehaald om gezellig mee te fietsen naar de bieb en zo een leuk uitje te maken!

Deze vestiging van de bieb was van buiten echt enorm saai en valt bijna niet op (het is dat we wisten waar we moesten wezen, haha). Maar binnen was ie lekker licht, ruim, en toch best groot. Er was een mooie voorraad/collectie aan boeken en ik had echt enorm veel plezier met door deze bieb lopen en allerlei tafels met nieuwe (en thema) boeken te bekijken. Ik vulde al vrij snel mijn tas met boeken en ik bleef ook maar vinden. Ik ben dan ook echt enorm blij met mijn geweldige haul. Jeetje, wat een stapel zeg! Gelukkig is het én weekend én vakantie dus ik heb alle tijd om deze stapel EN die van bieb #1 EN mijn eigen boeken te gaan lezen. Al wil ik natuurlijk ook nog lekker veel leuks doen met mijn man en ook met Coco.

Ik voeg geen boekenlijstje bij mijn post, het is nog steeds mijn blogvacation en ik heb vandaag eigenlijk al téveel gedaan. Niet alleen deze post, maar ook een Top 15 boeken 2023 voor morgen, drie posts voor de 1ste, dus ja, even weer genoeg.

Pictures, Emoji, Cute

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: