Recensie: Waar is mijn wc-papier?

Recensie: Waar is mijn wc-papier?

Waar is mijn wc-papier by Susan Batori1 beer, 1 wc-rol, heel veel bosdieren die ook wel een stukje willen!

Een heerlijk hilarisch boek over een net-uit-bed-gekomen beer die naar de wc moet (en blijkbaar is dat nogal een reis) en de wc-rol die steeds een stukje kleiner wordt omdat hij allerlei dieren tegenkomt, ik heb echt enorm gelachen. Zowel om de dieren en dat ze gewoon zonder schroom een stukje (of meer) pakten, maar ook om de beer die zo gefocust is op naar de wc gaan dat ie niet eens het doorhad tot het moment daar was. XD Echt de meeste van ons zullen het wel doorhebben, maar deze beer was echt zo gefocust, haha.

Ik vond het leuk om te zien waar de dieren het zoal voor gebruikten. Van mummies tot vieze zwijntjes tot een briefje. Iedereen heeft er wel nut aan!

Het einde was zoet, maar ik moest wel echt hard lachen om die laatste zin, oh nee beer. Ik wil het niet eens weten.

En de illustraties waren ook echt heel leuk!

Star rating, 4 stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: