Recensie: Het Kerstmysterie

Recensie: Het Kerstmysterie

Het kerstmysterie by Thea StiltonEen nieuw avontuur voor de Thea Sisters met een speurtocht, kerstmis, familie, en het speelt zich af in het prachtige New York!

Ik moest er even wat moeite voor doen, maar toen ik kon ik dus eindelijk dit boek lekker lezen! Het is perfect gegeven hoe koud het hier nu is, brrrrr. Ik vond het enorm leuk dat we weer terug naar New York gingen en weer Pam’s familie gingen zien! Er was een leuke traditie voor de familie/community in de wijk die ik enorm Amerikaans vond maar ook tegelijkertijd enorm zoet, maar het werd pas echt leuk toen we een doldwaze speurtocht kregen en we door heel New York liepen en van alles zagen. Zoals het Vrijheidsbeeld, maar ook Grand Central, en andere plekken, ik kreeg acuut jeuk om naar New York te gaan, maar ja, dat gaat nooit gebeuren. Gelukkig zijn er boeken! Ik vond de speurtocht leuk en ik keek dan ook uit naar wat de raadsels zouden betekenen en wat de Sisters zouden vinden. Ik verklap niks, maar ik vond het heerlijk en er waren wat onverwachte stukjes die me enorm blij maakten.

En dan is er ook nog Kerstmis, sneeuw, vriendschap, familie en sneeuwgevechten, een mooie geschiedenis, lekker eten waardoor mijn maag aan het knorren was en nu weer nu ik er weer aan denk, haha, en nog veel meer. Er is gewoonweg geen saai moment in dit boek.

En de illustraties waren ook weer top!

Oh, en net zoals met deze dikker Thea Sisters boeken, we krijgen weer leuke feitjes over de plek waar ze zijn + leuke DIY en puzzels! Altijd leuk!

Ik zou dit boek zeker aanraden en ik kan niet wachten op het volgende Thea Sisters boek!

Star rating, 4 stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: