Bibliotheek #5 Haul ~ 27-11-2023

Bibliotheek #5 Haul ~ 27-11-2023

Hoi allemaal!

Welkom bij weer een nieuwe bieb #5 haul! Ik dacht laat ik weer eens wat bieb hauls delen op mijn NL blog~

Gisteren, ondanks alle regen, wilde ik toch wel erg graag even langs Bieb #5. Plus, de boeken moesten toch wel terug, maar ik had geen zin om nog een dagje langer te wachten. Dus hop op de fiets, even een bubble tea halen (ik zou het een soort van traditietje noemen, eens in de maand naar bieb #5 en wat lekkers halen). Ik heb weer de mango/green tea met lychee jelly genomen (ZOOO LEKKER) en daarna lekker gaan fietsen!

Bij de bieb was het gelukkig lekker warm en kon ik dus even bijkomen van de regen (ja regenpakken zijn leuk maar je hebt nog steeds de kou en de regen op je gezicht). Oude boekjes ingeleverd en daarna heb ik lekker een tijdje door de bieb gewandeld. Boeken gezocht, mezelf weer opgewarmd, nog meer boeken zoeken, en lekker even genieten. Ik blijf de nieuwe locatie echt prachtig vinden, zo blij dat ze zijn verhuisd en dus makkelijker te bereiken zijn.

Ik heb weer een mooie stapel boekjes gevonden en ik kan niet wachten om ze te lezen! Ben van plan om strakjes dat grote fotoboek te lezen!

Pictures, Emoji, Cute

Book List, Emoji, Cute
De staljongen van Auschwitz by Henry Oster, Dexter Ford
Er groeit een opa in de tuin by Helga van Kooten
From Blood and Ash by Jennifer L. Armentrout
1-2-3-4 by Anton Corbijn
Het fantastische bomen-en plantenboek by Oliver Tallec
Monster in je hoofd by Hong Cuili, Lisa Brandenburg
De superslaapmachine by Jelmer Jepsen, Alexander van Daele

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: