Bibliotheek #4+#5 Haul ~ 1-11-2023

Bibliotheek #4+#5 Haul ~ 1-11-2023

Welkom iedereen!!

Weer een hele tijd geleden, maar een warm welkom bij een nieuwe Bieb haul! Gisteren ben ik lekker gaan fietsen, eerst naar bieb #5 (zo meer) en daarna naar twee van de vestigingen van bieb #4 (want daar kwam ik toch langs op weg naar huis).

Ja, bieb #5. Of eigenlijk, mijn oude bieb #2. Van voordat ik verhuisde naar een nieuw stadje/dorpje. Hij is recentelijk naar een nieuw adres verhuisd en tja in de zomer heb ik eens hoi gezegd en toen kwam ik er niet meer weg, haha. Dus eens per maand/misschien iets meer, fiets ik even lekker 30-40 minuutjes om die bieb te bezoeken! Ik weet nog niet of ik dat altijd blijf doen, hangt echt heel erg van mijn gezondheid af, maar voor nu wil ik graag blijven bezoeken bij deze mooie nieuwe locatie.

Dus gisteren eerst even daar heen gefietst (terwijl ik een nieuwe bubble tea probeerde, yum) en lekker door de bieb gewandeld (en alle kinderen gedodged die het als speeltuin gebruikten, haha) op zoek naar nieuwe boeken! Ik heb een mooie stapel boeken gevonden zeg! Zoveel leuke nieuwe boekjes, heerlijk! Ik vond een boek waar ik echt enorm naar uitkeek (Project Evil), twee leuke moppenboeken (en ik heb er gisteravond al eentje gelezen en mijn man en ik hebben heerlijk gelachen), en ook blij met wat nieuwe kinder-non-fictie. Ik heb echt genoten bij de bieb, het ook echt zo’n leuke en mooie locatie geworden met veel licht en leuke ruimtes.

Toen dacht ik, laat ik eens kijken of een boek dat ik wilde (die al een tijdje uit is) er was, nou bieb #5 had ze niet, maar bieb #4 vestiging #2 had het wel, en blijkbaar had vestiging #1 (aka de bieb in mijn dorpje/stadje) ook een deel in de serie! Dus besloot ik maar weer op weg naar huis te gaan en onderweg de biebs te bezoeken. Alleen vond ik bij beide biebs nou niet alleen maar de boeken die ik al wilde. Haha. Oh nee. Ik kwam weg met 10 boeken, 5 bij elke vestiging. Oh jeetje. XD Dus mijn tas zat echt bomvol met boeken.

Dus ik ga maar eens lekker wat lezen! Enorm veel zin in!

STATS 18 boeken. En de boekjes liggen gewoon lekker door elkaar!

Pictures, Emoji, Cute

Book List, Emoji, Cute
De Zoete Zusjes moppenboek by Hanneke de Zoete
Project Evil by Anne Eekhout
Zooo Happy by Fiona Rempt
Vreemdeling by Maurits van Huuijstee
De TikTok Hack by Annet Jacobs
De TikTok Challenge by Annet Jacobs
Bobbie Botjes by Marcel van Driel, Paco Vink
In de kantlijn van tijd by Claudia de Breij, Paul van Vliet
Club Donald Duck #12 by Disney
1000 beestachtig goeie moppen by Kees de Boer
Ridders en kastelen by Christina Braun
Sjakie en Jopie op voorleesavontuur by Kiki Jaski
Daan Quichot by Stedho
We gaan niet! by Gerard Sonnemans
Waar is mijn wc-papier? by Susan Batori
Wie jat er nou een ei, jij? by Sabine Lipan, Noëlle Smit
De koe zonder veren by Nienke van Dijken
De wondere wereld onder water by Mack

One thought on “Bibliotheek #4+#5 Haul ~ 1-11-2023

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: