Recensie: De regels van Floor – Nooit denken dat rijk worden makkelijk is!

Recensie: De regels van Floor – Nooit denken dat rijk worden makkelijk is!

De regels van Floor - Nooit denken dat rijk worden makkelijk is by Marjon Hoffman Georgien Overwater, meisje in een bak met geld met een klein schattig hondje naast haarHet nieuwste boek in De Regels van Floor serie en ditmaal een step, sieradenwinkel, vriendschap, een meisje die haar hondje in het Engels (brak) aanspreekt, en meer!

Oh man, dit is echt een van die series waar ik steeds uitkijk naar het nieuwste deel! En ik was dan ook razend enthousiast toen ik zag dat er een nieuw deel was, ik meteen naar de winkel, helaas hadden ze hem nergens, maar 2 dagen later vond ik het boek gelukkig wel!

We hebben weer nieuwe regels van zoals de blurb al zegt een sieradenwinkel (met hilarische naam) tot dat je misschien niet die celebrity kapper uit de jaren 90 moet vragen als huiskapper (echt niet) tot een meisje met paarden…. maar heeft ze die wel echt (ik vond het wel leuk dat Floor echt wat toffe namen bedacht) tot Kees die een meisje heeft die hij leuk vindt (en wat daarna gebeurde was hilarisch, oh Kees) tot Floor’s moeder die een speciaal apparaatje heeft en het hele gezin aan haar gezondheid doet twijfelen. En er is natuurlijk nog veel meer. Ik lag compleet dubbel tijdens het lezen. Echt wat er allemaal gebeurde in dit gezin, wow. Nooit een saaie dag lijkt het wel. Ik keek steeds uit naar de nieuwe regels en ik keek ook steeds uit naar hoe Floor op sommige situaties zou reageren, zoals met die boze meester of met haar moeder die een college probeerde blij te houden.

En echt, we moeten gewoon weer meer seizoenen van deze serie op TV, want er waren een paar stukjes die ik gewoon in het ECHT wil zien. Zoals hoe papa reageerde op de step. Dat was gewoon goud. Of die haarkapsels van de familie. Moet ik ook echt zien. Vooral die getraumatiseerde blik van Floor, haha.

De illustraties van Georgien Overwater blijven fantastisch!

Al met al, ik raad dit boek en wel de hele serie en ook nog eens de TV-serie aan. Iedereen moet deze serie lezen. Het blijft gewoon hilarisch!

Star rating, 5 stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: