Recensie: Licht uit, spot aan!

Recensie: Licht uit, spot aan!

Licht uit, spot aan! Royal Opera House , Lauren O'Hara, toneelvoorstelling bij het royal opera houseWOW, wat een betoverend mooi boek!

Over het Royal Opera House, alles wat te maken heeft met een voorstelling van rekwisieten tot kostuums tot speciale balletbewegingen, echt alles komt aan bod en ik genoot enorm, en dan is de show nog niet eens begonnen! Daar bouwen we langzaam naar toe tot het echt begint. We zien echt elk facet en elk detail. Ditmaal zien we een voorstelling van de Notenkraker en ik wild gewoon in het boek springen en er deel van zijn.

Het boek is rijkelijk en prachtig geïllustreerd, echt wat een mooie stijl, ik moet eens kijken wat deze illustrator nog meer heeft gedaan.

Ook leuk vond ik dat we een kat volgen door het Royal Opera House. Hij legt dingen uit, doet mee, kijkt naar de voorstelling. Het geeft nog net dat beetje extra dat het boek helemaal perfect maakt.

Ik zou ook zo graag een van de beroepen doen, maar ja, ik ben geen kind meer, en ook niet echt de mogelijkheden (of idee hoe dan) om zoiets voor elkaar te krijgen. Dus ik blijf wel dromen.

Aanrader! Ooit hoop ik zo’n voorstelling in het echt te zien, maar ja, met hoe alles is zal dat ook nog wel een droom blijven voor een tijdje.

2 thoughts on “Recensie: Licht uit, spot aan!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: