Recensie: Jouw Konijn, Kids

Recensie: Jouw Konijn, Kids

Jouw Konijn, Kids  Ilse Pos ,  Sandra Korhorn, Konijnen, Konijn, Non-Fictie, Kinderboek, LeukEen speciale editie van Jouw Konijn voor kinderen, enorm leuk!

In 2021 heb ik Jouw Konijn, Verzorging gelezen en daar enorm van genoten, ik zat toen al te hopen op een nieuw boek en was dus ook dolblij toen ik Jouw Konijn, Kids in juli in de bieb zag liggen als nieuw boek! Meteen mee natuurlijk!

In dit toffe boek leren we alles over konijnen, maar dan met toegankelijker taal, makkelijkere zinnen, en veel meer illustraties en foto’s. Ik vond het heerlijk om te lezen en ik zou dit als kind ook zo hebben meegenomen om thuis te lezen. We lezen echt over elk aspect van het konijn, niet alleen de verzorging maar ook over wat een konijn is, hoe je er mee bevriend kan worden en wat de beste manier is om met een konijn om te gaan, over leuke dingen die je kunt doen, over de konijntaal, en nog veel meer. Alles dat je maar wilt weten over het diertje. En ik kreeg meteen zin om konijnen te halen, haha, een effect dat ik altijd heb als ik boeken lees over deze diertjes. Maar ja, ik heb al 2 hamsters (los van elkaar, geen zorgen) en een hond, dus het huis is al best druk. Maar wie weet ooit!

Er waren ook zoveel leuke illustraties en foto’s. Echt enorm zoet!

Ook leuk vond ik de bonus-kleurplaten die door het hele boek te vinden waren. Enorm schattige tekenstijl en ik kreeg gewoon zin om ze te scannen en uit te printen!

Tof ook vond ik de DIY en de recepten aan het einde van het boek. Van leuke dingen voor de konijn tot lekkere snacks voor het diertje. Altijd tof als zulke dingen worden toegevoegd.

Al met al, ik zou dit boek echt 100% aanraden voor kinderen die een konijn willen. Beknopte en duidelijke informatie en toffe bonussen.

Star rating, 4 stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: