Recensie: Game Helden tegen de robots

Recensie: Game Helden tegen de robots

Game Helden tegen de robots  Marcel van Driel ,  Paco VinkDe nieuwste Game Helden en OMG ik was zo blij verrast dat er een nieuw deel was!

Gegeven het vorige deel had ik echt gedacht dat deze serie klaar zou zijn! Immers iedereen die het vorige boek heeft gelezen weet wat daar is gebeurd. Iedereen weet wat er met DAT personage is gebeurd. Dus dan is het klaar toch? Oh nee! Dat zien we in dit razendspannende deel dan ook en zo komen we ook een belangrijk ding te weten over De Leeuwin, eentje waar ik zeker niet blij van wordt, haha. En waarschijnlijk ons groepje ook niet echt.

In dit deel wordt Blaag weer meegenomen/gestolen en ons groepje gaat er natuurlijk meteen achterna. Nou ja, nadat ze natuurlijk een plan hebben gemaakt die wonderwel goed werkt! Wel, om op de plek te komen die ze moeten bereiken (ik blijf erbij dat ik ook zo wil reizen), maar dan moeten ze nog binnenkomen! Gelukkig hebben ze ook daar weer een plannetje voor, al hadden ze niet echt gerekend op dodelijke en gevaarlijke robots en nog veel meer andere spannende dingen! Echt je zult geen moment rust hebben met dit boek, er gebeuren zoveel spannende dingen inclusief iets met de krachten van de kinderen waardoor ik OMG ging! En heb ik al verteld over de grote robot? Nee, wel, zeg hoi tegen die! Ik kreeg meteen alle Transformer vibes!

Raff heeft ook nog steeds vragen bij zijn superkrachten en weet je? Ik snap dat wel. Je vrienden hebben allerlei coole superkrachten en jij bent goed in talen en hebt de Stem.. die niet eens werkt altijd.

Ik blijf erbij dat de Leeuwin echt veel te ver gaat voor haar doelen. En dat dit best zeldzaam is voor kinderboeken. Wat er met Raff gebeurde in dit boek, het brak mijn hart. Ik ga niks verklappen, maar toen wilde ik die Leeuwin echt een klap geven. Ik snap dat je een doel hebt hoor, maar WTF vrouw?

Ik ben nu al nieuwsgierig naar het volgende deel want we krijgen een spannende glimp van wat waarschijnlijk gaat gebeuren in het volgende boek! En nu wil ik dus spoedig het nieuwste deel!

De illustraties door Paco Vink zijn nog steeds fantastisch en ik genoot nog eens dubbel van de stripgedeeltes. Vooral die ene met al die portalen? Dat was zo dynamisch, zo fantastisch getekend!

Al met al, geef me meer van deze serie! Al wil ik ook nog steeds een nieuwe serie met DAT personage van het vorige deel! Ik ben ook erg nieuwsgierig naar de vrienden en hun krachten.

Star rating, 4.5 stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: