Recensie: De zoete zusjes lossen het op

Recensie: De zoete zusjes lossen het op

De zoete zusjes lossen het op  Hanneke de ZoeteHet nieuwste Zoete Zusjes boek en ditmaal een spannende speurtocht en een leuke vakantie!

Eindelijk, EINDELIJK had de bieb hem dan eens een keertje. Haha, deze boeken zijn echt veel te populair en je moet echt veel te lang wachten voordat je een keer geluk hebt om er eentje te kunnen lenen. Ik keek dus al een tijdje uit naar dit nieuwe boek en te zien wat de Zoete Zusjes nu zoals gaan doen~

In dit toffe boek is het meivakantie en de meiden krijgen wel iets heel leuks om te doen! De vader van de Zoete Zusjes heeft namelijk een speurtocht gemaakt en de meiden mogen van alles doen om achter het geheim van de gouden sleutel te komen! Ik vond de speurtocht echt geweldig, mijn hemel, die man heeft er toch echt alle tijd ingestopt. Sommige dingen waren vrij simpel, maar er waren ook stukken waarbij ik zoiets had als, wauw man, hoe heb je dat eventjes geregeld? Ik vond het wel heel lief dat hij dit voor zijn dochters regelde! En ik, als lezer, keek natuurlijk enorm uit naar wat de gouden sleutel uiteindelijk zou openen. Leuk dat wij als lezer dan ook mogen helpen met de puzzels. In ieder geval een flink aantal. Ik zou echt zo in het verhaal willen stappen om er echt bij te zijn.

En natuurlijk zijn er nog genoeg andere leuke dingen die de Zoete Zusjes doen tijdens de vakantie. Ze gaan naar opa en oma en lekker zwemmen (en heel wat ijsjes eten), ze knuffelen met de konijntjes, ze maken een megagrote hut in de zolder (waar ik me wel afvroeg of ik de enige ben op de wereld die haar zolder heeft opgeruimd en precies weet wat er in ligt gegeven hoe vaak ik wel niet een rommelige zolder tegenkom in kinderboeken waarbij ook nog eens vaak de ouders geen idee hebben wat er daar zoals staat), ze lezen en hebben veel meer plezier.

Ik heb dus enorm genoten en ik vond de prijs aan het einde ook erg leuk! Wat een tof idee!

Ik kijk weer uit naar het nieuwste deel! Hopelijk volgen er nog vele~ Ik zou dit boek (en ook de andere) aanraden aan iedereen.

Star rating, 4 stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: