Bibliotheek #4 Haul ~ 30-6-2023

Bibliotheek #4 Haul ~ 30-6-2023

Hallooooo!

Het is weer eventjes geleden maar hallo en welkom bij een nieuwe biebhaul! Gisteren ben ik lekker naar bieb #4 geweest (zelfs twee vestigingen!)

Ik deel deze bieb hauls meestal meteen op mijn Twitter, maar ik dacht deze keer ga ik gewoon weer eens ouderwets een leuke blogpost maken om mijn boekjes te delen! Ik ben gisteren dus lekker naar de bieb geweest en niet bij een maar bij twee vestigingen. Voordeel dat ze allebei niet heel ver van elkaar zitten. Een in mijn dorp en een in het dorp/stadje ernaast. Eerst ging ik naar de bieb in het stadje/dorpje naast de mijne omdat ik daar toch in de buurt moest zijn voor twee winkels die wat spulletjes hadden die ik wilde (of in ieder geval ik wilde kijken of ze het ook allemaal hadden). Deze bieb heb ik al een tijdje niet bezocht, dus ik had er ook zin in! Ik heb lekker door deze bieb rondgewandeld op zoek naar boekjes die ik wilde en ik heb een leuke stapel boekjes gevonden daar! Omdat ik online (bij de aanwinsten) ook kon zien dat de vestiging in mijn dorp ook wat leuke nieuwe boeken had ben ik daar na alles ook nog even langs geweest! Ik moest even moeilijk doen want de boeken waren niet echt te vinden, maar uiteindelijk zijn ze toch gevonden en kon ik ze meenemen!

Ik weet niet wanneer ik deze boeken ga lezen, haha, ik ben de afgelopen week echt in een manga/GN bui geweest tot het punt dat gewone boeken lezen gewoon niet lukte. Maar wie weet. Er zitten nu wel echt leuke en toffe boeken bij, wie weet ga ik het gewoon proberen!

STATS 7 boeken. 2 non-fictie, 5 fictie. En dat onderste boek dat je nog net ziet? Is een stripboek die ik had gekocht, toen ik de foto maakte en deze post schreef was het al 9 uur ‘s avonds en was ik even té gaar om alles netjes te doen.

Pictures, Emoji, Cute

Book List, Emoji, Cute
Game Helden tegen de Robots by Marcel van Driel
Meester Leonie by Leonie van der Grinten
Op zoek naar de verloren krachten by LEGO
Molly op de nieuwe school by Sabine Lemire, Signe Kjær
Dinsdag by Matt Cosgrove, Eva Amores
How to Survive Time Travel by Larry Hayes, Katie Abey
Als er 100 mensen op de wereld waren by Jackie McCann

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: