Bibliotheek #4 Haul ~ 21-7-2023

Bibliotheek #4 Haul ~ 21-7-2023

Hoi iedereen!

Het is weer een tijdje, maar ik heb nu toch een toffe haul! Dus welkom bij een nieuwe Bieb #4 haul!

Gisteren wilde ik eigenlijk naar een andere vestiging gaan van deze bieb, maar met het weer wilde ik het toch niet wagen. Het is immers 20 minuten heen en 20 minuten terug, dat wil je niet doen in de regen. Maar ik ben me toch blij dat ik bij de vestiging in mijn dorpje ben gegaan want ik heb een lekkere stapel boeken!

Ik had er eerst maar 2, toen was ik op zoek naar de nieuwste Zoete Zusjes die er EINDELIJK zou moeten zijn (hij was steeds uitgeleend). Ik kom hem niet vinden dus vragen aan iemand van de bieb die verward aan het zoeken was en hem daarna uit het kantoortje van het jeugdteam haalde. En toen had ik weer een boek dat blijkbaar ook nieuw was, en weer dus in dat kantoor lag. 🤣 Yep. Gaat weer goed daar. En nu komt het mooie. Er stond dus een hele doos met nieuwe boeken (die ook allemaal in het systeem als beschikbaar stonden) maar bijna iedereen van het jeugdteam is 3 weken op vakantie want schoolvakantie. Yep. 🤣 Ik maakte een opmerking over dat ze misschien maar de boeken in de kasten moeten zetten want anders krijgen ze nog veel meer vragen, ik ben immers niet de enige die geïnteresseerd is in nieuwe kinderboeken. Uiteindelijk heeft ze de hele doos maar even op een tafel buiten het kantoor neergezet en mocht ik alvast kijken of er nog wat tussen zat. Nou genoeg! Haha, ik had zo hop 8 boeken mee. En ik gok dat de rest nu netjes in de kast staat zodat iedereen er van kan genieten!

Dus ik heb weer een hele mooie stapel met boekjes!~ doet een blije dans

STATS 12 boeken. 4 non-fictie, 8 fictie.

Pictures, Emoji, Cute

Book List, Emoji, Cute
Ze hadden hun schaapjes geteld by Benny Lindelauf
Deze is voor jou by Daphne Deckers
Someone is Watching You by Tess James-Mackey
Nina Beach Babe! by Jette Schröder
Hadden dino’s veren? by Thomas Canavan
Mijn moeder is een dekbed by Lysette van Geel
Pien gaat paardrijden by Katja Reider
Schildpad en ik by Marit Törnqvist
De ruimte by Sue Becklake, Ian Graham, Anne Rooney
De Zoete Zusjes lossen het op by Hanneke de Zoete
Woensdagmiddag met de Zoete Zusjes by Hanneke de Zoete
Haas, ik mis je! by John Dougherty, Thomas Docherty

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: