Recensie: Super-duper-pinguïn-roetsj

Recensie: Super-duper-pinguïn-roetsj

Super-duper pinguïn-roetsj, Leonie Lord, Pinguïn, Familie, Humor, Prentenboek, sneeuw, kinderboekEen boek dat net zo leuk is als de cover!

Over een familie pinguïn die op reis gaat naar een supertoffe locatie en onderweg van alles meemaakt. Van zal de bus nog komen tot een schildpad voor laten gaan bij de trein (en ik moest wel lachen wat daarna gebeurde, arme schildpad) tot een spannende reis door sneeuw en berggebieden. Er is van alles te doen en te zien tot we het einde bereiken en ik heb genoten, want de illustraties zijn echt geweldig en je blijft maar dingen zien!

En dan is er nog de locatie + wat het is (nou ja, niet echt een verrassing gegeven de cover) maar ik vond het wel een verrassing op een ander punt! Ik had graag ook meegegleden naar beneden zoals deze familie deed! Heerlijk gelachen om het einde. Ik zou hetzelfde hebben gevraagd!

Ook leuk dat je op de weg terug van alles weer herkent en dat er ook wat dingen anders zijn of nog leuker zijn geworden! Heerlijk detail~

Aanrader!

Star rating, 4 stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: