Recensie: Debbie zegt altijd sorry

Recensie: Debbie zegt altijd sorry

Debbie zegt altijd sorry Wendy Meddour , Carmen Saldaña, Humor, Grappig, Opkomen voor jezelf, dieren, duif, meeuw, vriendschap, prentenboek, kinderboekEen enorm leuk boek over voor jezelf opkomen, vriendschap, en meer!

Ik keek al een tijdje uit naar dit boek en eindelijk had Bieb #4 hem dan! WOOP!

Debbie is mijn spirit animal, haha. Ik zeg ook steeds sorry, misschien moet ik ook een stoere meeuw hebben die me zegt dat dat niet nodig is… of wacht, mijn man zegt dat soort dingen steeds, misschien is hij mijn meeuw? proest

Maar een erg leuk boek over een duif die moet leren voor zichzelf op te komen en wat minder sorry te zeggen, echt haar plekje moet gaan claimen, en wat meer haar middelvinger op te steken naar de mensen en dieren die haar proberen weg te krijgen (vaak voor geen enkele goede reden). Ik heb gelachen om de woordkeuzes van Debbie en ik vond het geweldig om te zien hoe Mona (de meeuw) haar steeds aanmoedigde. Mona was echt een geweldige vriendin voor Debbie en ik hoop dat Debbie heel wat heeft geleerd~!

En wat een toffe illustraties!

100% een aanrader! Zo blij dat ik eindelijk het boek kon lezen!

Star rating, 5 stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: