Recensie: Van Bigkikker tot Neushoornvogel

Recensie: Van Bigkikker tot Neushoornvogel

Van Bigkikker tot Neushoornvogel Marlies Verhelst , Jenny Bakker, Kinderboek, Verbeelding, Dieren, Grappig, PrentenboekEen hilarisch leuk boek over verbeeldingskracht en dieren. En verwarrende dierennamen. XD

Een leuk boek over een jongen die heel wat anders voorstelt bij bepaalde dierennamen dan zijn vader. Samen gaan ze naar de dierentuin toe en onderweg praten ze over allerlei dieren en we zien de jongen de meeste fantastische combo’s bedenken waar ik heel erg om moest lachen. Je ziet er al eentje op de cover. En dan komt de dierentuin en ik kon zo de teleurstelling voorstellen. Ik zou ook zo teleurgesteld zijn als ik neushoornvogels bedenk in mijn hoofd en dan zijn het gewoon vogels. Coole vogels, maar ja, niet een neushoorn x vogel!

Erg toffe illustraties! Heel veel details, heel leuk gedaan.

En haha, dit soort dingen gaan echt niet alleen op voor kinderen met verbeeldingskracht, autisten kunnen er ook wat van. zwaait Autist hier en geloof me dit is hoe ik vaak ook dieren zie met vreemde namen. Letterlijk nemen. Plus, een dosis verbeeldingskracht, en voila!

Ik heb dus genoten van dit boek en ben blij dat ik het heb meegenomen uit de bieb.

Star rating, 3.5 stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: