Recensie: Dromen van het bos

Recensie: Dromen van het bos

Dromen van het bos Auteur: Karen Jameson, Herfst, Winter, Prentenboek, Kinderboek, Mooi, Eekhoorn, Meisje, Hond, tekeningenEen mooi prachtig boek perfect voor de herfst/winter (en ook toen ik hem las in Maart, haha, brrrr).

In dit leuke en mooie boek volgen we een kleine meid en haar schattige hond terwijl ze door het bos lopen (en het meisje tekent de dieren). We zien allerlei dieren die zich opmaken voor bed. Hertjes die lekker gaan liggen, een eekhoorn die nog snel wat doet bij de boom voordat ie naar binnengaat, een schildpad die zich lekker naar binnen trekt. Enorm zoet allemaal! En we zien hoe het meisje heel lief en voorzichtig is om de dieren heen, ze goedennacht wenst en hoopt dat ze lekker slapen. Ik vond het zo leuk om haar te zien tekenen en was zeker nieuwsgierig naar de tekeningen!

Ik vond de illustraties echt enorm prachtig, wat een mooie stijl! Ik wil echt een aantal van de pagina’s als print op mijn muur hebben! Geef maar~

En leuk hoe het eindigt + dat we ook de tekeningen van het meisje zien, dat was echt een toffe bonus.

Dus al met al, ik zou dit boek aan iedereen aanraden! Wat een pareltje~

Star rating, 4 stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: