Recensie: De Magische Boomhut GN: Bij de dino’s

Recensie: De Magische Boomhut GN: Bij de dino’s

Magic Tree House Graphic Novel #1 De magische boomhut: bij de dino's Jenny Laird , Mary-Pope Osborne, Graphic Novel, Magie, Fantasy, Dino's, Broer, Zus, Kinderboek, VliegenDe Magische Boomhut boeken krijgen een GN transformatie, en ik vond het leuk om te lezen~

Ik heb wel gehoord van de Magische Boomhut, ik kan me alleen niet herinneren of ik ooit het echt heb gelezen. Gelukkig dus deze graphic novel gevonden want de gewone boeken bestaan niet in de biebs. Al beginnen ze nu af en toe wel te verschijnen, wat een graphic novel wel niet kan doen. XD

In dit verhaal vinden twee kinderen (een broer en een vervelende zus) een boomhut vol met boeken! En niet zomaar boeken, oh nee, dat zou al tof zijn, maar deze zijn magisch en zo komen ze terecht in de dinotijd! Met schattige babies, een nieuwe vriend, en een boze T-rex. Ik vond het echt leuk en magisch om te lezen, af en toe ook lekker grappig. Vooral de art vond ik prachtig.

Alleen het zusje vond ik echt vervelend op punten, ze moet eens wat beter luisteren. En ja, soms voelde het alsof ik stukjes miste in het verhaal, maar dat gebeurt wel eens vaker bij GNs.

Ik hoop dat we in de volgende delen (als die uitkomen in het NL) wat meer duidelijkheid krijgen over deze boomhut en zijn schatten. En hoe het nou precies werkt! We krijgen wel wat uitleg, maar ik heb toch nog veel vragen! Hoe hebben ze nog nooit deze boomhut gevonden? Kiest de boomhut een eigen plek?

Dus ja, ik heb genoten en ik wil dus meer! Ik zou het boek ook aanraden.

Star rating, 3 stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: