Recensie: Bakken als de beste!

Recensie: Bakken als de beste!

Bakken als de beste!, Bakken, Lekkers, Eten, KinderboekEen nieuw bakboek!!!! YESS!

Ik kwam deze tegen bij de boekenhandel en natuurlijk moest hij mee. Ik hou van bakken en dit boek stond barstensvol nieuwe recepten die ik echt moet proberen. Zoals zandtaart of haverrepen of red velvet cakejes of lekkere broodjes of kleine muffins. Ik was ook zeker blij dat hij niet zo absurd geprijst was zoals zoveel NL boeken (waarom ik ook amper deze boeken koop). 18 euro is wel prijzig, maar voor een bakboek wil ik dat nog overhebben.

De recepten zijn goed uitgelegd met zowel tekst als foto’s en er is ook genoeg extra informatie voor de basis, hoe je moet kneden en zo (al weet ik dat al, maar dan nog is het netjes voor de nieuwe bakker).

Ik kreeg gewoon echt honger en moest me inhouden niet al meteen (om 11 uur ‘s avonds toen ik dit las) te gaan bakken of het boek op te eten. XD Maar de dag daarna heb ik al wat geprobeerd. Een koekje was een succes, maar de haverkoeken niet zo, maar ik denk dat het toch aan de stroop ligt. Ze hebben namelijk letterlijk Golden Syrup vertaald, maar sorry dat woord dat jullie vertaald hebben is geen ingrediënt. En Golden Syrup is hier echt niet zo een twee drie te vinden. Dus ja. En op vrijdag (10-3) ga ik de zandtaart maken. MMM!

Dus ja, een aanrader! Erg leuk! Erg lekker!

Star rating, 5 stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: