Recensie: Ukkie en kleine Pukkie

Recensie: Ukkie en kleine Pukkie

Ukkie en kleine Pukkie Lu Fraser , Kate Hindley, Prentenboek, Jaks, Familie, Lief, Zoet, KinderboekEen nieuw boekje van Ukkie en haar familie, de jaks!

Wat een onwijs zoet lief schattig boek was dit! Ik vond het vorige boek ook al leuk en in dit boek zien we de kleine jak die hoort dat ze grote zus wordt! Ja, de grot wordt een stukje knusser. Ik vond het heerlijk om te zien hoe onze kleine jak zich helemaal klaarmaakte voor de nieuwe familie-aanwinst, maar vervolgens erachter komt dat het toch niet zo makkelijk is. Want alles delen lukt wel, maar kan je mama ook delen? Of heeft mama niet genoeg ruimte? Ik heb echt genoten van het verhaal en ik wilde de kleine jak zo graag knuffelen en vertellen dat het goed kwam.

Het einde was zo lief, wat is dat kleintje schattig, vooral dat outfitje. ZOET! En heerlijke positief en mooi einde.

En natuurlijk is de art helemaal geweldig, zoals al verwacht! Mooi gebruik van kleur, de jaks zijn leuk getekend, mooie sneeuwscenes (die goed passen bij nu al blijft hier de sneeuw niet plakken (jammer)).

Echt een aanrader! Ik heb enorm genoten en ik hoop dat er meer boeken volgen in de serie! Misschien dat ze samen op avontuur gaan?

Star rating, 4.5 stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: