Recensie: Lena’s lievelingstrui

Recensie: Lena’s lievelingstrui

Lena's lievelingstrui by Ellen DeLange, Kinderboek, Prentenboek, Meisje, TruiEen zoet boek over een meisje en haar lievelingstrui.

Ze wil hem echt niet delen, en tja, ik gaf haar geen ongelijk, kijk nou wat een toffe en mooie trui. Ik zou er ook wel zo eentje willen hebben, helaas kan ik wel breien maar truien lukken nog niet zo en helaas heb ik geen oma meer.

We zien hoe Lena de trui zowat elke dag draagt. Iets dat ik ook zeker zou doen als mijn trui zo leuk was. En tja, delen, sorry, maar nee. En voornamelijk omdat ik het gewoon niet fijn vind als iemand mijn kleding draagt. Maar ja, op een dag zijn er gaatjes en die gaatjes worden wel erg groot. Eerst dacht ik dat Lena zich gewoon aanstelde, immers als je een trui zo vaak draagt dan gaan er wel gaten in zitten en gebreid spul zal vaker grote gaten maken, maar toen volgden we haar in haar zoektocht en zagen we wat er echt was gebeurd. Ik was blij dat ze niet boos werd, maar dat ze x en y deed. Jep. Ik hou het lekker vaag. Lees het boek maar. Ik kan je wel zeggen dat ik het einde dus leuk vond.

De illustraties waren ook tof!

Ik zou dit boek zeker aanraden. Mooie truien en een leuk verhaal.

Star rating, 3.5 stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: