Recensie: Een jurk vol zakken

Recensie: Een jurk vol zakken

Een jurk met zakken Lily MurrayEen klein meisje mag een nieuwe jurk kopen van haar tante. Maar hebben ze wel haar jurk?

En ze komt in een supertoffe winkel terecht, eentje met elke jurk die je je maar kan voorstellen. Van een wolken jurk tot een slobberjurk tot een stippeltjesjurk. Maar er is een probleem, en die kon ik als vrouw zo beamen, er zitten geen zakken aan de jurken! Yep, wederom geen zakken. Nergens.

Ik vond het hilarisch hoe de winkelier reageerde en vond het tof toen het meisje vertelde waarvoor ze zakken nodig had. Nou heb ik het voor die dingen niet meer nodig (al vind ik kikkers wel schattig), maar ik was aan het juichen voor haar. GEEF ONS VROUWEN ZAKKEN IN KLEDING!!!

Ik vond de oplossing wel OK, een beetje sneu dat ie niet gewoon een nieuwe jurk maakt voor haar met alles dat ze wilt. Bedoel als je een wolkenjurk kunt maken kun je toch ook wel gewoon een jurk met zakken maken, right?

De illustraties vond ik tof~

Ik zou het boek aanrader, ik heb genoten.

Star rating, 3.5 stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: