Recensie: Cupid-o-Scoop Boek 1 en 2

Recensie: Cupid-o-Scoop Boek 1 en 2

Cupid-o-Scoop #1 Ramkoers naar romantiek Vanessa Gerrits, Dates, Romantiek, Leuk, Novella, Blogging, Vriendschap, Tarot, HoroscoopDit is een gecombineerde review voor Ramkoers naar romantiek en Week van de waterman.

Ramkoers naar romantiek: Star rating, 4 stars: Leuke novella! Echt blij dat ik deze via Hebban heb gevonden en YES voor de bieb die hem had. Sterrenbeelden, romantiek, blind dates gebaseerd op sterrenbeelden (echt die Peter, wat een type zeg), een hoofdpersoon die ik enorm mocht en ook stoer vond (en ik wil haar schoenen in het echt zien), leuke vriendinnen (vooral Doris), en dan is er nog veel meer. Ik vond het wel hilarisch dat Do beledigd was dat het niet klikte met date 1, ja, dat weet je gewoon soms na 1 date. XD
Ik snapte ook niet waarom Samantha zich zo superschuldig voelde over Madame. Ik bedoel maar, jij hebt je best gedaan. Gebeld, afspraken gemaakt, meer gebeld, steeds afgezegd of afgewimpeld. De intentie was er, Madame wilde gewoon niet. Pas toen het mis ging was Samantha nodig.
Maar 7 plus vier plus een is toch echt 12?? En hoe wordt het dan 6? Wtf? Ik heb zelfs mijn man gevraagd, of ik een of ander wiskunde ding had gemist maar hij keek net zo vreemd als ik. XD

Cupid-o-Scoop #2 Week van de waterman Vanessa Gerrits, Romantiek, Dates, Horoscoop, Blogging, Vriendschap, TarotWeek van de Waterman: Star rating, 4 stars: Het tweede deel, ditmaal helemaal in het thema van Waterman (met wat leuke tips al waren er ook sommige die niet bij mij passen XD). Maar ook dates inclusief een best goede met sex. Blogs die geschreven worden. Hilariteit. Toffe momenten met Madame (echt een geweldig personage en ik zou best een novella alleen met deze persoon hebben) + wat tarotreadings. Leuke vriendenmomenten (en pasta natuurlijk zoveel lekkere pasta, mmm honger). Een leuke cover. Also Cedric, gaat dat ooit wat worden, wie weet, ik ben ergens wel aan het hopen, het zou echt heel tof zijn als deze man haar droomman is. Ja, ik ben door deze novella heen gevlogen. Wil meer!
Ik vond het wel een beetje jammer over het alcohol. Leuk meid dat jij niet drinkt, maar iemand anders mag toch wel zonder dat je je meteen helemaal opwindt erover? Tenzij hij zwaar alcoholist is natuurlijk, maar 1 biertje of een wijntje? Wat is daar mis mee. Plus, ze dwingen je echt niet. Ik kan me ook niet voorstellen dat het zo’n ding is. Ik heb nooit issues gehad met iemand die me vreemd aankeek of vreemd deed. En ik had ook zeker geen issue met als iemand anders dronk, moest ie zelf maar weten.

Al met al, ik ga deze serie zeker verder lezen. Haha, tegen de tijd dat deze review online komt (ik schrijf hem in December) zal ik wel al wat verder zijn! Hopelijk~

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: