Recensie: Hoe ging dat ook alweer? #2

Recensie: Hoe ging dat ook alweer? #2

Hoe ging dat ook alweer? 2 Heidi Jaspers, Henk van der Gugten, Sprookjes, Grappig, Verhaaltjes, Gedichten, Rijm, Toverij, Magie, Fantasy, Kinderboek, Olifant, Kraai, TovenaarHaha, dit was geweldig! Echt enorm genoten van deze rijmpjes en gezegdes! Tof!

Na het geweldige succes van Hoe ging dat ook alweer die ik eerder dit jaar heb gelezen was ik heel blij dat er een nieuw boek uit was. Helaas niet zo goed als het andere boek (die ik 5+ sterren heb gerate), maar toch nog steeds goed met een 5 sterren rating.

Ditmaal krijgen we steeds een gezegde (en wat deze betekent) en daarna een leuk verhaal in dichtvorm over dat gezegde. Van een jager die het vel van de beer iets té snel wilt verkopen tot een meisje die een aapje vindt (geweldig om een karakter in een rolstoel te zien, al vroeg ik me wel af hoe ze bovenkwam waar haar kamer is want ik zag nergens een lift) tot een jongen die iets in zijn schild voert (en hem heel mooi maakt). Ook krijgen we onze kok en de prins van het vorige boek te zien! Ik was er blij mee, maar ook verdrietig dat ze zo tegen elkaar deden op punten.
Maar ik heb zeker genoten en ik keek ook enorm uit naar elk gezegde, wat zou het nu zijn, en wat zou het verhaal zijn?

Ook tof zijn de vele illustraties die door het hele boek aanwezig zijn. Echt een hele leuke en magische stijl die het boek/de verhaaltjes compleet maakten.

Al met al, ik hoop maar gewoon dat er nog een derde en vierde en.. wel je snapt het, boek komen. Ik wil zeker meer want deze magische verhalen zijn veel te leuk. Ik zou het boek ook zeker aanraden.

Star rating, 5 stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: