Recensie: Draai rond – Mijn lichaam

Recensie: Draai rond – Mijn lichaam

Draai rond - Mijn lichaam Elo, Monsters, Prentenboek, GrappigEen enorm grappig board boekje over monsters en verschillende opties voor het lichaam! Draai maar rond!

Een supergrappig board book met draaiende delen waardoor je heel veel grappige dingen kunt doen. Maar je kunt het natuurlijk ook allemaal goed biologisch doen, maar ik vond het veel leuker om de monsters een huisje te geven of potloodwenkbrauwen.

Ja monsters, elke pagina is een verschillend monster. Ik vond het leuk om te zien welke de volgende was en daar keek ik ook naar uit. Ook zeker naar welke opties je nu weer had om te draaien, wat voor maffe dingen zouden we dit keer krijgen? Ook de expressies waren top van de monsters.

En voor de laatste monster, niet alleen grappige dingen maar ook echte lichaamsdelen. Had ik enerzijds verwacht gegeven dat andere monsters dat ook kregen, maar toch ook niet gegeven dat een van de opties een blaadje was. XD

Al met al, ik hoop dat er zeker meer boeken komen in de Draai Rond serie want ik wil meer! Dit was gewoon té leuk en ik denk dat het een grote hit is bij kinderen.

Star rating, 4 stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: