Recensie: Club Donald Duck Griezelbende 3 – Het zeemonster!

Recensie: Club Donald Duck Griezelbende 3 – Het zeemonster!

Club Donald Duck Griezelbende 3 - Het zeemonster! Tommy Greenwald , Callie Goff , Elisa Ferrari, Venetie, Kinderboek, Illustraties, Familie, SpanningDitmaal gaan we naar Venetië! Prachtige stad en oh ja een monster!

Ik was echt door het dolle heen toen ik dit boek zag bij de supermarkt. Nieuwe griezelbende! Nieuwe verhalen! En ditmaal Venetië, de stad van mijn dromen!

In dit boek gaat onze favoriete drieling naar Venetië. Een prachtige stad met mooie muziek en veel te zien, maar ook met een monster en nachtmerries. Hoort het monster bij de krankzinnige professor die ze steeds zijn tegengekomen? Of toch niet? En waarom al die nachtmerries? Is de professor hen gevolgd? Er zat een heerlijke portie spanning in en ik heb dan ook enorm genoten van deze stukken. Maar ook echt genoten van de normale stukken. Ze zien lopen door de straten van Venetië, nieuwe vrienden zien maken op de school, lessen op school zien, en degene die nu dus alles verteld krijgt ook een boost in zijn confidence. Want zijn broertjes kunnen zoveel, maar wat is zijn talent? En dat vond ik dus ook leuk!

Also zo vies is dat water niet overal hoor. Ik ben in 2019 in Venetië geweest voor mijn huwelijksreis en er waren stukjes kanaal waar je gewoon de bodem met allerlei plantjes kon zien. Misschien dat niet alles zo schoon is, maar zeker dus niet alles zo vies.

Het einde en daarmee bedoel ik dus de final battle met alles? Superspannend, supertof, en ik zat echt op het puntje van mijn stoel te lezen. Wat was dat lekker spannend zeg!

Het einde of in ieder geval een zeker stukje na het toneelstuk? Ik vond dat echt zo leuk geschreven. Ik had diegene totaal niet verwacht maar ik vond het zo zoet dat diegene er was! Ik zat gewoon met een grijns (en misschien wat tranen want ik ben de laatste tijd wat emotioneel) te lezen.

Al met al, ik wil het volgende deel! Wat was dit deel spannend en tof geschreven zeg! Heerlijk! Aanrader!

Star rating, 5 stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: