Recensie: Sammie is zoek!

Recensie: Sammie is zoek!

Sammie is zoek! Emanuel Wiemans, Kinderboek, Mysterie, Leuk, Chaos, Gouden Boekje, Tram, Vogels, MeisjeWat doe je als je beste vriend verdwijnt terwijl je verstoppertje speelt? Op zoek gaan natuurlijk!

Ik moest dit boek meenemen. De titel klonk al leuk maar ik lag helemaal dubbel om de cover, hoe heeft iemand zo zijn tram gekregen? Ik moest het weten!

In dit boek ontmoeten we een meisje genaamd Sophie. Ze is verstoppertje aan het spelen maar nu is haar beste vriend verdwenen. Ze kan hem gewoon niet meer vinden! Gelukkig is er een spoor van chaos en bende en dus volgt ze dat! Van het begin met de wasgoed tot de ijssalon waar overal ijsjes liggen. Er is heel veel te zien en mijn hemel wat een heerlijke chaos! Ik heb echt enorm gelachen en ik keek er gewoon naar uit om naar de volgende pagina te gaan en te zien wat er nu weer was te zien.

Ook leuk vond ik hoe ambigu het vriendje was! Pas aan het einde kom je erachter wat/wie het vriendje is. Ik had natuurlijk wel een vermoeden, maar niet meer. Het kon echt van alles zijn en ik keek enorm uit naar het eind om te zien wie het vriendje was!

Ik heb ook gelachen om het einde. Nou dat is een oplossing!

De illustraties vond ik erg leuk gedaan, een toffe stijl. Leuk hoe alle chaos was getekend!

Aanrader! Wil je even een portie lachen en hou je van chaos? Lees dan zeker dit leuke gouden boekje!

Star rating, 4 stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: