Recensie: Opa, ga je mee?

Recensie: Opa, ga je mee?

Opa, ga je mee? Anke Kranendonk , Liset Celie, Kinderboek, Strand, Ijsjes, Zomer, Opa, Kleinkind, Fiets, Lief, ZoetEen superleuk boek over een opa en een kleinzoon die een dagje naar het strand gaan!

Het is nu niet echt meer het weer om naar het strand te gaan en te zwemmen, ja zelfs met de wat onnatuurlijke temperaturen Oktober/November, zou ik nu toch niet het water in springen. XD Dus dan maar een boek lezen over naar het strand gaan in de zomer!

In dit boek ontmoeten we een opa en een kleine jongen die samen een leuk dagje naar het strand gaan en alles doen wat je op het strand doet! Van lekker zonnen tot zwemmen tot bal gooien (doei bal) to schelpjes vinden. Ik vond de twee zo zoet en zo leuk! Zo leuk dat opa met van alles mee doet! Ik zou dit ook wel leuk hebben gevonden om te doen met mijn grootouders, helaas woonden die heel ver van de zee en ik woonde ook niet heel dichtbij.

En dan zijn er de laatste pagina’s, want het kleintje loopt net iets te enthousiast weg en dan is opa opeens weg. Poef! Gelukkig is er een lieve dame die hem wilt helpen en ik vond het zo lief dat ze had gezien waar opa was en het kindje hielp! En ik lag helemaal dubbel om wat het jochie te zeggen had tegen zijn opa. Oh ja! XD En dan de allerlaatste pagina’s. Aww! Zo zoet!

De illustraties vond ik ook erg leuk gedaan, ook tof dat er zoveel diversiteit was! Oh, en ik moest lachen om die vrouw die net zoals dat Venusbeeld/schilderij stond, zelfs met wapperde haren.

Al met al, een enorm zoet en leuk boek en wat heb ik genoten!

Star rating, 4 stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: