Recensie: Game On

Recensie: Game On

Game on Cis Meijer, Thriller, Multiple POV, Mysterie, Young Adult, Meid, Raam, LichtHet nieuwe spannende boek van Cis Meijer!

Ik kijk echt altijd uit naar Cis Meijers boeken. Ze kan zulke lekkere thrillers schrijven voor Young Adult en deze was ook weer lekker spannend met veel twists en turns die je soms echt niet ziet aankomen! En dit boek was dan ook perfect voor Oktober! Halloween! Griezelen!

In dit boek hebben we twee POV (en soms ook nog de mysterieuze persoon). Noor en Sky. Noor vond ik echt meteen een leuke personage, stoer, zeker van zichzelf, dapper, en een toffe vriendin. Dan is er Sky, het duurde even voor mij voordat ik haar meer mocht, niet dat ik haar niet mocht, maar ik wist niet zeker wat ik van haar vond. Maar zodra we meer over haar weten? Toen vond ik haar goed. Ik denk ook dat de aarzeling ligt omdat ze een eetstoornis heeft en ik ook niet goed in mijn vel zin met betrekking op mijn lichaam, dus het was niet altijd makkelijk te lezen.

Vanaf het begin is het superspannend. We lezen over een feestje. Over hoe Noor een vreemd persoon ziet buiten. Hoe Sky wordt aangevallen. En daarna zijn er nog veel meer mysterieuze gebeurtenissen.

Ik vond het idee van de gameshow erg spannend (en ik zou best willen meedoen) al vond ik de jongeren wel erg makkelijk meegaan met alles. Ze kregen bepaalde opdrachten en doen die zowat klakkeloos. Zelfs Noor is vrij snel overtuigd. En dan ook later als ze in een auto stappen/naar het huis gaan. Er waren nergens camera’s, er was nergens iemand die hen wat vertelde, voor mij zou dit echt een enorme red flag zijn maar deze kids lachen het gewoon weg, zelfs als een van hen verdwijnt.

Het einde en wat we daar te weet komen. Ik had wel een aantal vermoedens, maar toch was ik enorm verrast en kwam het echt uit een hele andere hoek. Echt geweldig. Schokkend, maar geweldig. Arme Noor en arme Sky. Ik zal niks meer vertellen. Wil geen spoilers geven.

Oh, en bonuspunten naar die ene leraar.

Ik heb dus genoten van dit boek en ik las hem ook in een keer uit! WAUW!

Star rating, 4.5 stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: