Recensie: De cupcake catastrofe met knetterslagroom en discospikkels

Recensie: De cupcake catastrofe met knetterslagroom en discospikkels

De cupcake catastrofe met knetterslagroom en discospikkels Rhaida el Touny, Geel, Tante, Cupcakes, Bakken, Kinderboek, Fantasy, Dual POV, GrappigEen superlekker en grappig boek over Eid, over cupcakes, over fantasie, en een toffe tante!

In dit toffe boek wordt er een Eid-festival georganiseerd, verdwijnt er een cupcake en slaat een ijsmachine op hol (yum), er is een spannende magische wereld, en een superstoere tante. Ik vond Amir als karakter ook tof want hij geeft zeker niet op. Hij wil die cupcake terughalen en als hij daarvoor in een andere wereld moet springen? Ga ervoor! XD

Leuk dat we zowel Amirs POV als zijn vrienden krijgen. Al was ik voornamelijk geinvesteerd in Amir natuurlijk. Hallo, saaie echte wereld of cupcake wereld? Ik weet het wel hoor!

De zoete wereld was leuk, al zal ik me toch even moeten inhouden om niet alles op te eten. Sorry, maar die cupcakes? Ach, het zal ook niet té moeilijk zijn gegeven hoeveel allergiën ik heb en ik dan weer van alles moet vragen. En ja, we moeten echt de pindarotsjes ontwijken. Wil niet doodgaan in een cupcake wereld. XD

Ik blijf erbij dat ik het hilarisch vond dat Amir zijn tante niet herkende. Jongen, hoe oud ben je ook alweer? Ik ken dit gedrag alleen bij de allerkleinsten (zo lag ik vaak dubbel bij de peuterspeelzaal waar tijdens Sinterklaas verschillende medewerkers zich verkleden en de kinderen ze dan 100% niet herkenden).

De illustraties in het boek vond ik erg leuk gedaan al had ik liever iets meer kleur willen zien. Het verhaal is heel kleurrijk maar de illustraties veel minder.

Al met al, ik heb dus heel erg genoten van dit boek! Leuk dat het over zowel bakken als het Eid gaat! Ik zou het aanraden en ik hoop dat er meer boeken komen over deze tante en Amir.

Star rating, 4 stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: