Bibliotheek #1 + #4 Haul ~ 8-12 + 9-12-2022

Bibliotheek #1 + #4 Haul ~ 8-12 + 9-12-2022

Hoi iedereen!

Welkom bij TWEE bieb hauls! Gisteren ben ik langs bieb #1 geweest en vandaag bij bieb #4! Ik dacht laat ik ze combineren!

Dus gisteren door weer en wind naar bieb #1, het is dat ik echt heel graag boekjes wilde + dat ik nog wat kleinere kadootjes hoopte te vinden, anders was ik misschien vandaag gegaan. XD Wat een prutweer. Maar toch ook blij hoor dat ik gegaan ben want ik heb me toch een heerlijke boeken gevonden en ik kan niet wachten om deze te lezen! Heel leuk dat ze ook weer wat nieuwe Engelse boeken hebben toegevoegd. Echt top dat dat steeds meer en meer wordt, ik geniet ervan want ik hou van Engelse boeken lezen.

En vandaag dus lekker naar bieb #4, ditmaal niet mijn dorpsbieb maar een andere vestiging. Ik moest daar in de buurt zijn omdat daar een supermarkt is die een aanbieding had op iets dat we nodig hadden, dus ja, dan kan ik meteen ook naar bieb. Gelukkig vandaag is het allemaal maar tietenkoud en niet nat dus kon ik lekker een stukje fietsen! Heerlijk! En bij de bieb waren ze druk bezig met alles kerst te maken en de Sint weg te moffelen. XD Ik vond snel een bergje boekjes en was ook erg blij met ze. Vooral de Francine Oomen! Nou ja, daar was even zorgen om, want toen ik hem wilde uitlenen zei de machine dat ie al gereserveerd was. Ik dus naar een medewerker die het checkte en uitvond dat het boek inderdaad gereserveerd was… maar dat diegene hem nooit heeft opgehaald en dat de reservering dus eigenlijk is vervallen. Dus yes! Ik kon hem meenemen en ik ga hem zometeen lekker lezen. Ik kan gewoon niet wachten. Ik heb ook andere boeken, maar sorry boekjes. Deze roept harder. XD

Ik heb dus weer een lekkere voorraad nieuw leesvoer, ik ga dit koude weekend zeker veel plezier hebben!

Eerste foto is bieb #1 en de volgende is bieb #4.

Pictures, Emoji, Cute


Book List, Emoji, Cute
Catstronauts #2 by Drew Brockington
Catstronauts #6 by Drew Brockington
Indigo Wilde and the Unknown Wilderness by Pippa Curnick
Flappie by Youp van ‘t Hek, Marije Tolman
Yeva’s dagboek by Yeva Skaljetska
This book is full of brains by Little House of Science, Josy Bloggs, Liz Kay
Ontdek… dierenvermommingen by Martin Jenkins
I am NOT a Label by Cerrie Burnell, Lauren Baldo
Reizigers by Reina Ollivier, Karel Claes
Het halloweenfeest by Anne Sawan
Punk Rocker Poodle by Laura Dockrill
Donavan’s Big Day by Lesléa Newman, Mike Dutton
The Great Big Book of Families by Mary Hoffman, Ros Asquith
Hier benne draken by Susannah Lloyd

Hoe overleven we? by Francine Oomen
De weg naar terug by Mathilde Stein
Alleen maar zee by Willemijn de Weerd
De bal by Joukje Akveld, Myriam Berenschot
Which Bum’s Mum’s? by Mike Byrne
Meneer leeuw wil kleur by Nastja Holtfreter

One thought on “Bibliotheek #1 + #4 Haul ~ 8-12 + 9-12-2022

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: