Recensie: Word nooit groot

Recensie: Word nooit groot

Word nooit groot by Quentin Blake, Al Blyth, Stella Gurney, Kinderboek, Grappig, Volwassen, GedichtenEen boek dat ik niet kon laten liggen. Een Roald-dahl-esque boek? Of in ieder geval zo geadverteerd? Kom maar door! Helaas werkte het toch niet helemaal.

+Quentin Blake illustraties maken altijd mijn dag. Het was heerlijk om weer een boek vol van zijn werk te hebben en te zien dat hij net zo goed is als altijd. Ik wil echt een keer zijn artbooks kopen want dat is gewoon een must voor mijn collectie.
+Het bericht, dat je niet groot maar groots moet worden is zo leuk. Ik zou inderdaad aan iedereen aanraden om op te groeien maar niet een saaie volwassene te worden. Goed, je kunt niet altijd plezier hebben, soms moet je saaie dingen doen als volwassene, maar je kunt het nog wel leuk maken en daarbuiten gewoon losgaan.
+Te zien hoe geweldig die kinderen van alles probeerden! Echt van alles.

-Geinspireerd door RD. Wel… het voelde nou niet echt als Roald Dahl, op punten een beetje en ja de illustraties hielpen, maar daarnaast? Het miste gewoon echt zijn charme. Zijn plezier. Net dat vleugje extra. Dat beetje Dahl!
-En ja de vertaling, ik weet niet, misschien dat ik eens kijk hoe de originele is, maar de NL voelde een beetje stijf.

Al met al, ik heb nog steeds genoten hoor, maar het miste gewoon net iets en dus rate ik het maar
Star rating, 2.5 stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: