Recensie: Lego Jurassic World: Operatie – Overleven

Recensie: Lego Jurassic World: Operatie – Overleven

Lego® Jurassic World™ : operatie: overleven by Lego, Dino, Humor, Kinderboek, Korte Verhaaltjes, Blue, Raptors, Actrice, Schatzoeker, Jurassic WorldEen nieuw boek in de Lego Jurassic World wereld en ik heb enorm genoten van de 3 korte verhaaltjes!

Ik ben een groot fan van Lego en een groot fan van dino’s en een grotere fan van Jurassic World/Jurassic Park. Dus ik ben echt dolblij dat deze leuke boeken uitkomen.

In dit boek 3 verhaaltjes, de ene gaat over het team beveiliging die wat Pteranodons moet vangen, het volgende gaat over een actrice die method acting doet en dus even een dagje dino wil zien en nadoen, en het laatste gaat over een kostbare vondst en een vervelende schatzoeker. Van al deze verhalen vond ik het tweede verhaal het leukst, ik heb me toch enorm gelachen om deze meid en hoe diep ze in haar acting gaat. Mijn hemel meid. Je hoeft het niet zo serieus te nemen. XD Ik vond het wel leuk hoe ze totaal niet bang was. Gewoon hop gaan. Het eerste verhaal volgt daarna, die vond ik vooral erg grappig. Die hoofd van beveiliging doet alsof hij zo geweldig is en zo alles weet maar hij wordt steeds gecorrigeerd en maakt ook hilarische blunders. En het laatste verhaal, tja, niet mijn ding. Ik hou niet zo van gemene schatzoekers in mijn verhaal. Al vond ik het kostbare ding wel geweldig en ik was het ook helemaal eens!

Maar beste schrijver (of vertaler want ik kan helaas niet de Engelse editie inzien), Blue is een meisje. Niet een jongetje. Dank je. Getekend een grote fan van deze groep raptors.

Ik vond de illustraties nog steeds superleuk. Je hebt nog steeds dat LEGO gevoel, maar tegelijkertijd heb je ook het gevoel dat alles tot leven komt. Erg tof!

Al met al, geef me meer boeken! Ik wil meer dino’s! En ik zou dit boek zeker aanraden.

Star rating, 4 stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: