Recensie: LEGO Jurassic World – Geweldig gegrom

Recensie: LEGO Jurassic World – Geweldig gegrom

LEGO Jurassic World - Geweldig gegrom by Lidewij van den Berg, Kinderboek, Korte Verhalen, Dino's, Leuk, Grappig, SchattigHet volgende boek in de Jurassic World x LEGO serie en ik vond hem fantastisch!

Ik had echt geluk dat ik niet een maar twee LEGO boeken kon meenemen uit de bieb. Ik vind deze boeken zo leuk dat ik niet wil wachten.

Net zoals het andere boek (Operatie: Overleven) heb je weer drie verhaaltjes die je door heel Jurassic World nemen. Van de natuur tot het pretpark zelf. We zien allerlei dino’s van lieve planteneters tot hap hap lekkere menseneters. Ditmaal hebben een verhaaltje over 2 baby dino’s die besluiten een leuk ommetje te doen in de Hoofdstraat wat tot schattige en grappige scenarios leidt (vooral als het waardeloze ACU team ze probeert te vangen). Daarna een dag van de veiligheid. Die, sorry Claire, echt heel saai klonk. Wel lief dat iedereen zijn best deed om het tot een succes te maken. En dan is er een nieuwe attractie, of nou, ze gaan eens kijken of het werkt. Ik heb enorm gelachen om het verhaal en vond het tof om te lezen vooral ook omdat Blue in het verhaal zit en Owen erachter komt dat het misschien niet handig is om raptors alles te leren. XD Van deze verhalen vond ik het eerste verhaal het leukst, want dat was gewoonweg te schattig en zoet. Het derde verhaal was mijn tweede favoriet. Ik vond het tweede verhaal niet zo spannend, had gewoon niet genoeg dino’s.

Ook mooi dat ze in dit boek dus Blue wel het juiste noemen, namelijk een meisje/haar. Grappig dat dat in het vorige boek niet lukte. XD

Nogmaals, de illustraties zijn echt geweldig. Je hebt dat LEGO gevoel maar ook meer dan dat!

Al met al, een aanrader! Ik heb echt genoten van dit boek en ik vloog door de pagina’s heen. Heerlijk!

Star rating, 4.5 stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: