Recensie: Ik vond jou op Texel

Recensie: Ik vond jou op Texel

Ik vond jou op Texel (Trammelant op Texel #3) by Lily Frank, Romance, Texel, Burn-Out, Knuffel, LiefdeHet laatste deel in deze leuke serie!

Dank naar de schrijfster die me liet weten dat ie uit was. Meteen gekocht natuurlijk, want ja, ik wil weten hoe dit verhaal afloopt!

Het begint al meteen goed met HET (ja dat moet zo) gesprek tussen Mees en Kitty. Waarbij uitkomt dat het niet alleen bij Mees lag. Dat er meer speelde. Heel interessant, we zien natuurlijk voornamelijk Kitty’s POV en nu zien we zoveel meer. En COVID is gewoon nog steeds gevaarlijk, zelfs na al die tijd (vooral als je al een longziekte/zwakker gestel hebt).

En sorry Mees, dat is enerzijds cute, maar voor mij is dat voornamelijk een fucking red flag. Goh, laat ik in de tas van de meid die ik leuk vind even snuffelen en haar dan de hele tijd volgen met mijn vrienden. MMMmM. NOPE.

De stress met Hans? Ik weet niet. Het paste wel en was ook nodig voor het verhaal, maar het frustreerde me wel. Ik snapte zijn kant natuurlijk, maar toch vond ik dat hij ook wel iets meer sympathie kon vinden voor Kitty. Ook kon zien dat ze niet alleen maar lol had.

En veel Texel (heerlijk om over te lezen al die leuke dingen die je er kunt doen, goh ik wil er nu nog meer heen dan eerder), wat romantiek en veel kussen, burn-out en hoe het is met Kitty, serieuze gesprekken, vriendschap en humor.

En het einde was ook echt perfect! Zo leuk!

Ik heb zeker genoten! En ik zal de karakters missen en ik hoop dat de schrijfster nog veel meer lekkere verhalen schrijft! Ik kijk er naar uit!

Star rating, 4 stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: