Recensie: De Bosbaas

Recensie: De Bosbaas

De bosbaas (Wies en oma Wisse #4) by Marte Jongbloed, Iris Boter, Humor, Kinderboek, BosEen tof deel in de Wies en oma Wisse serie!

Ik keek er naar uit en gelukkig had een van de biebs hem. Ik vind deze boeken altijd heel leuk om te lezen ook al zijn ze soms een tikje té voor me. XD

Ik heb heerlijk gelachen en genoten. Die arme oudjes! Al vond ik het wel een tikje overdreven om de ouders van Wies te bellen. Kom op zeg? Ik snap dat het een noodsituatie is maar daarvoor heb je de politie/brandweer. Ik vond het idee van de oudjes echt hilarisch, OMG. XD

En leuk om te zien dat Wies misschien snel ook een cursus kan volgen om ooit te worden wat haar ouders zijn. Nu wil ik daar graag een boek over. Of misschien een boek waarin ze de keuze maakt. Want tja, weet je, ik hoop eigenlijk dat ze het niet zal doen. Waarom niet? Omdat ze weet dat ze dan nooit bij haar vrienden, nooit meer bij oma kan zijn. Kijk maar naar haar ouders. Hebben een kind en geven er geen iota om maar hebben haar gewoon lekker alleen gelaten. Dat wil je toch niet ook naar iemand anders doen?

Wat een waardeloos type die boswachter zeg, mag van mij keihard worden ontslagen. Leuk dat je houdt van diertjes maar als er mensen in het bos zitten gaat dat voor. Helemaal.

En leuk om Isabelle weer te zien! Ik ben nu wel benieuwd wat haar volgende job zal zijn, gegeven dat ze steeds wisselt.

Also, zover ik weet doen wolven nou niet veel. Van dingen die ik heb gelezen blijven ze eerder weg van mensen. En ze zullen je alleen opeten als ze ECHT ECHT ECHT honger hebben en in een bos met hertjes en konijntjes en ander lekker vlees? Tja. XD

De illustraties waren weer geweldig! Ik heb genoten~

Dus ja, ondanks wat momentjes waar ik mijn ogen rolde heb ik heel erg genoten van dit boek! Ik kan niet wachten tot de volgende faalsjaars en zien wat zijn beroep is. XD

Star rating, 4 stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: