Bibliotheek #4 Haul ~ 4-11-2022

Bibliotheek #4 Haul ~ 4-11-2022

Hoi iedereen!

Welkom bij weer een nieuwe Bieb #4 haul! Deze keer ben ik bij een andere vestiging geweest van bieb #4 die ik al een tijdje niet had bezocht~

Ik ben vorige week ook naar de bieb geweest (zie Twitter) maar ja, de meeste boekjes las ik uit in het weekend. XD Gelukkig heb ik me dit keer een beetje weten in te houden en kan ik ze dus lekker delen met mijn volgers! Ik heb veel plezier gehad bij deze bieb. Hij is veel kleiner dan de andere vestigingen die ik bezoek, maar toch heeft deze soms boeken die zij weer niet hebben. Ik heb lekker door de bieb gelopen en een berg boeken meegenomen. Ze hadden echt een paar toffe nieuwe boeken die ik maar al te graag wilde + ik vond ook wat boeken die ik nog zocht (Stilton +
het eerste deel van de Ready, Set, Play serie). Ook gezellig gepraat met iemand van de bieb over boeken, lezen, leeftijd en boeken lezen, en meer. Gezellig~

STATS 11 boeken, 2 prentenboeken, 7 fictie, 2 non-fictie!

Pictures, Emoji, Cute

Book List, Emoji, Cute
Dertien spoken voor Duifje Duistermuis by Geronimo Stilton
Op missie in Moskou by Geronimo Stilton
De wensclub by Jette Schröder
Het gat in de heg by Lida Dijkstra
Ready Set Play – Level Rex by Unknown
Vreemd is niet raar! by Monique van Hest, Delano van der Geest
De zilveren camera 2022 by Zilveren Camera
Spit de speur-lama by Monique Berndes
Reizen Waes Nederland by Tom Waes
Het bos van Coco by Loes Riphagen
De geweldige zebra-ontsnapping by Katherine Rundell, Sara Ogilvie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: